2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054478 بازدید | 118822 پست

@آسنات99   نماز روزت قبول عشقم

گزارش#  

سحري:زرشك پلو مرغ+چاي

افطار:فرني با يكم مربا گل+بربري سبزي خوردن پنير+چاي خرما باميه گوشفيل يكم+كشك بادمجون

مصرفي:١٣٥٥

مجاز:١٣٥٣

اب با سحري فعلا ٨ تا ولي ١٠ تا ميشه تا اخر شب شايدم بيشتر

ورزش ديروز كردم امروز نداشتم امروز بيرون كار داشتم پياده برگشتم كلي راهو

راستي ديشب ٣٠٠ كالري كمتر بسته بودم خيلي دلم ميوه ميخواد ميشه دو ساعت ديگه ميوه بخورم به جبران ديشب؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

منم همینطورم باید غذا بخورم وگرنه گرسنم میشه اره پنج بار برنج بخور دوبار نون👍

سپيده من از ديشب ٣٠٠ كالريم موند امشب كالريم پر شد كامل ٢ تا ام بيشتر شد ميشه دو ساعت ديگه ميوه بخورم به جبران كمبود ديشب؟دلم ميوه هم ميخواد

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بترکی ی واحد بیشتر نخور😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام ب همگی  من تازه عضو شدم و تقریبا 50 روزهس ک رژیم و ورزش دارم و همین امروز با این تاپیک آش ...

سلام عزيزم خوش اومدي دو صفحه اول بخون

اینم گزارش امروزم[/QUOTE]

QUOTE=185620555]اینم گزارش امروزم 

قبول باشه عزیزم.،چ حس خوبی داره آدم میبینه کم میشه.😁

خب منم امروزم اینگونه بود.

دوسین         ۳۵
ارده              ۸۹
شیره            ۵۲
انجیر            ۴۲
خرما             ۴۰
نان سنگک     ۱۰۰
سوپ جو       ۲۰۰
خوراک مرغ   ۲۰۰
پلو                ۲۹
سیب             ۷۸
دمنوش ۲ لیوان،مشغول آب خوردنم.🤦‍♀️آب بدنم خشک شده.
جمع کالری مصرف: ۸۲۷     

ورزش:    یک ساعت پیاده روی

اگه سحر هم گشنم بود،مرغ میخورم.فعلن ک دیگه جا ندارم.سیر شدم،افتادم دیگه.😁

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
@دایانا24     @چاوشین     سلام دوستان من دیروز جوگ ...

سلام عزیزم منظورت چیه سقوط؟؟؟؟

خدا بد نده

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
@آسنات99     نماز روزت قبول عشقم گزارش#   سحري:زرشك پلو مرغ+چاي افطار:فرني ...

سلام به روی ماهت😍طاعات شماهم قبول باشه بانو♥💙

عالیییییییی بودی 👏👏👏👏👏👏میوه فیبرداره برای بدن مخصوصاً توماه رمضان لازمه ولی زیاده روی نکنی ببخش دیرجواب دادم😬

سلام عزیزم منظورت چیه سقوط؟؟؟؟ خدا بد نده

فک کنم فشارم پایین باشه

دوبار سرم گیج رفت افتادم زمین

با این هیکل 🤪

سلام گُلا روزه هاتون قبول حق

مادر و پدر گودی و جاری و خونواده مهمونم بودن 

از بس خسه شدم همین که رفتن ولو شدم نای گزارش ندارم ولی شد ۱۸۹۰

@دیانا24  

@گلعنبر  

@الیhassan  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
فک کنم فشارم پایین باشه دوبار سرم گیج رفت افتادم زمین با این هیکل 🤪

وای نگران شدم انشاالله خدا بهت سلامتی بده 

سلام خوبین؟ ببخشید یه نمونه ازچیزایی که از افطار تاسحر میخورین واسه کالری 1200کالری برام بگین ممنونم ...

سلام ممنون عزیزم♥💙

سحری بهتره پروتئین بیشترباشه،افطارسبک،

سحری:انواع خورشت،مرغ،کتلت،شامی+کته یانون (اندازه مجازکالری)افطار:چای کمرنگ یاشیر+خرما+فرنی یاشیربرنج یاشله زرد یاانواع سوپ یاآش یاحلیم شام:نان+پنیرسبزی یاانواع کوکو،کتلت،املت.......میانوعده بعدشام میوه فقط ازکالریت بالانزنه عزیزم😍