2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054243 بازدید | 118822 پست
سلام مانکن های تو خونه  سال نو مبارک باشه انشالله سالی بااندام عالی و متعالی و همینطور سلامتی ...

سلام محدثه جان سال نو شما هم پر از برکت 💞

منم ظهر قورمه سبزی داشتیم،شبم بادمجون خوردم ۱۳۳۸ کالری مصرفی بجای ۱۱۶۰ 😑

بخاطر خوردن پاستیل(هفت تا) و یه کم کیک😑

ورزشم پیاده روی ۶۰۰۰ گام و دوچرخه نیم ساعت، امشب و دیشب هم کمی رقصیدم😊

با وجود اینکه امشبم کار دارم بیدارم تا صبح، اما فردا رو فست می گیرم

سال جدید و شروع جدید💪

تا فردا💜

سلااااااااام چطوری؟ چه خبرا؟  نازگل هم خوبه عزیزم تو مادر و پدرت خوب شدن؟

ممنونم عزیزم الحمدالله خداروشکر ولی بطور کامل هنوز خوب نشدن 

نازگل جونم رو ببوس 😘

عیدت مبارک امیدوارم سال خوب و خوش همراه با سلامتی داشته باشی عزیزدلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماه تک تکتون  انقدر پیامام‌زیاده‌نمیتونم‌بخونم‌ فقط اینکه ممنونم از تمام دعاهاتو‌ ...

وااااااااااااای

خووووووووبی؟

چقدر خوشحال شدم پیامتو دیدم

انشالله که سلامتتو کاااااامل خیلییییی زود به دست میاری

عیدت مبارک باشه، انشالله امسال سال خوشی و سلامتی و موفقیت باشه براتون

ممنونم عزیزم الحمدالله خداروشکر ولی بطور کامل هنوز خوب نشدن  نازگل جونم رو ببوس 😘 عیدت مبارک ...

انشالله که خوب خوب خوب بشن

چشم حتما❤️❤️مرسی از دعای قشنگت

سال نوی شما هم مبارک

با آرزوی بهترین اتفاقا تو سال جدید

سلام محدثه جان سال نو شما هم پر از برکت 💞 منم ظهر قورمه سبزی داشتیم،شبم بادمجون خوردم ۱۳۳۸ کالر ...

افرین عزیزم سال جدید مانکن شدیم وتامامم

فست خوبی داشته باشی هانی 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

سلااااام سلام خوشگلای با اراده ی من عاشقتونم سال نو مبارک باشه امیدوارم امسال پر از برکت و سلامتی و دل خوش و آرامش و اندام عالی باشه برای همتون 

❤️❤️😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

میام پیامهارو میخونم سر فرصت فقط تونستم یه نگاه کلی بندازم ممنون از همگی عید شما هم مبارک 

بامداد خمار عاشقتونه# 😍😍😍😍😍😍😍😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلااااام سلام خوشگلای با اراده ی من عاشقتونم سال نو مبارک باشه امیدوارم امسال پر از برکت و سلامتی و ...

سلام الهه جون،عید شما هم مبارک😍😍😍😍انشالله سالی پر خیر و برکت پیش روتون باشه،سالم و سلامت باشید کنار خانواده🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ممنون عزیزم عیدتون هم مبارک باشه گلم انشالله سال خوب وپربرکتی داشته باشین سال رسیدن به آرزوهاتون باش ...

عزیزمی😍😍😍😍هم چنین ،عید شما هم مبارک ‌.ادم لذت میبره از اندام جدیدش😊با اراده 💪💪💪بقیه شم حتما زودی کم میکنی،منتظرم تو جمع طلاییها ببینمت🤩🤩🤩🌷🌷🌷

انشالله که خوب خوب خوب بشن چشم حتما❤️❤️مرسی از دعای قشنگت سال نوی شما هم مبارک با آرزوی بهترین ات ...

وای مائده جونم چقدر از پیامت انرژی گرفتم 😍ممنونم بابت دعای خیرت عزیزدلم یه دنیا ممنون 😘😘

فدات بشم عزیزم❤❤❤ برای عفونت عالیه وقتی استفاده کنی متوجه میشی عفونت رو رفع میکنه.....بعد پاک شدن پ ...

ممنونم عزیزدلم از راهنماییت. یه دنیا ممنون ان شاالله برای منم خوب باشه و نتیجه بگیرم 

در ضمن عیدت مبارک و سال نو خوب و خوش و پربرکت و توام با سلامتی داشته باشی به تک تک ارزوهات برسی 

عزیزمی😍😍😍😍هم چنین ،عید شما هم مبارک ‌.ادم لذت میبره از اندام جدیدش😊با اراده 💪💪💪بقیه شم حتما ...

چشم قربان 

انقدر حسود ریختن دور وبرم که خدا میدونه امشب داداشم که لاغر شده بودم همش بهم میگفت وای چرا اینکار خودت کردی صورتت لاغرشده زنش هم کلی قند توی دلش آب میشد همش از روی حسودی. که داشت مسخرم میکرد قبل اینکه لاغربشم همش یا خودش یازنش میگفتن شوهرت روش میشه همرات بیاد بیرون انقدر چاقی اعصابم خوردمیشه ادم های دورو باید ببینم قشنگ تابلو بود زنش یادش داده بود(خواهرشوهر بازی در اوردم😂)

شوهرم خدا عمرش بده گفت ولشون کن دارن میترکن از حسودی قربون زن داداش کوچیکیم برم میگفت چه خوشتیپ شدی تازه جلو شوهرم گفت شوهرم باعشق نگام میکرد

سلام دوستای گلم و اعضای محترم تاپیک عید همگی مبارک امیدوارم سال خوب و خوشی توام با سلامتی و تندرستی داشته باشید ان شاالله به تک تک ارزوهاتون برسید تموم مریض ها لباس عافیت بپوشند 

و هیچ غم و غصه ای نداشته باشین 

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

امضای خدا ی مهربون پای تک تک ارزوهاتون 

@بامدادخمار  

@سمیه1396

@sepiiiiiideh  

@دیانا24  

@آسنات99  

چشم قربان  انقدر حسود ریختن دور وبرم که خدا میدونه امشب داداشم که لاغر شده بودم همش بهم میگفت ...

عزیزم اصلا خودت رو ناراحت نکن پر قدرت تر از قبل به راهت ادامه بده امیدوارم موفق باشی و به هدفت برسی. راستی از دید مثبت ببین چون خود این قضیه میشه عامل انگیزه خودت 

سلام فدات ممنونم که بیادم بودی. نتیجه خیییلی بدتر ازون چیزی که فکرشو میکردم شد.جواب سونوم عااالی ولی ...

عزیزدلم خودت رو ناراحت نکن به این فکر کن که اصلا چیزی نیست و کوچولوت صحیح و سالم هست بخدا خیلی از این موارد هست که توی غربالگری میگن ولی بعدا معلوم میشه اشتباه بوده 

حالت رو میفهمم میدونم چقدرر ناراحتی 

ان شاالله که چیزی نباشه و کوچولوت رو صحیح و سالم در آغوش میگیری 

اگه قابل باشم برات دعا میکنم منتظر خبر خوبت هستم سال نو هم مبارک امیدوارم صحیح و سالم نی نی رو بغل کنی 🙏🙏🙏الهی امین