2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054270 بازدید | 118822 پست

سلام سلام خوشگلای با اراده ی من خوبید😘😘😘❤️❤️❤️❤️ 

دلم اندازه ی یه دنیا برای همتون تنگ شده❤️❤️❤️ 

من یمدت خیلیی کار داشتم یکمم سرگیجه داشتم یکمم انرژی نداشتم کلا سایت نیومدم ببخشید اگه نگرانتون کردم و بی خبر رفتم💙💙💙 

الان هم فقط اومدم بگم دوستتون دارم و عید رو پیشاپیش بهتون تبریک بگم 🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️💐💐

و باز برم در افق محو بشم😄🏃‍♀️🏃‍♀️  

ببخشید اگه وقت نمیکنم پیام هارو بخونم 

امیدوارم سال ١۴٠٠ سال خوبی باشه برای همتون و به وزن ایده آل برسید و همیشه شاد باشید 😍😍

بامداد خمار عاشقتونه#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام سلام خوشگلای با اراده ی من خوبید😘😘😘❤️❤️❤️❤️  دلم اندازه ی یه دنیا برای همتون تنگ شده❤️ ...

@sepiiiiiideh @مهربان9999 @زیتونپرورده @دیانا24 @زی_زی_گولووو  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلاام عزززیزم چطوری  بالاخره انلاین دیدمت خوبی خوشی💋💋💋💚💚

سلام خوشگلم قربونت تو خوبی😘😘😘❤️❤️❤️

بسلامتی خوب بهش شیر دادی گلم عذاب وجدان چرا  من ک تو ذهنمه بچه دومو شیر خشک بدم  فقط ما ...

نمیدونم😓 احساس گناه دارم آینازی🥺🥺

پسر منم شیرخشکی بود. البته ۶ ماه شیر خودمو خورد و بعدم یهویی دیگه سینه رو نگرفت.😕

خودش خودشو از شیر گرف 😄

نمیدونم اجی. شیرخشکم سختیای خودشو داره.😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام سلام خوشگلای با اراده ی من خوبید😘😘😘❤️❤️❤️❤️  دلم اندازه ی یه دنیا برای همتون تنگ شده❤️ ...

@فندق_فسقلی   @آسنات99   @سمیه1396   @azie  @دوباره_زندگی   و همه ی بچه هایی که تگ نکردم دلم برای همتون تنگ شده ❤️❤️

@فندق_فسقلی      @آسنات99      @سمیه1396      @azie ...

سلام الهه جون

خوبی عزیزم؟ بهار وبرسام خوبن؟ 

دل منم برات تنگ شده😢❤️

سال نوی تو هم پیشاپیش مبارک، انشالله سال جدید برات سال پر از اتفاقات خوب و سلامتی و خوشی و پیشرفت باشه

نمیدونم😓 احساس گناه دارم آینازی🥺🥺 پسر منم شیرخشکی بود. البته ۶ ماه شیر خودمو خورد و بعدم یهویی د ...

اره خب هر مرحله از بزرگ شدن بچه ها میگی این تموم راحت شدم

مرحله بعدی شرو میشه

ناراحت نباش عزیزم خوشحال باش ک داری بزرگ شدنشو میبینی😄😘😘😘😘

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 

سلام گلم خوبي؟؟؟ بهتري الان؟؟ بابا ما هممون كار داريم بخدا ها

نميريم تو افق محو شيم كه ناملد

سلااام الهه ی نازنیییینم دل ماهم برات یذره شده اصلا تاپیک بدون تو صفا نداره نهلتی😭😫

سال نو پیشاپیش مبارک انشالله سال جدید ب همه ی آرزوهای قشنگت برسی و لبت همیشه خندون باشه❤😘

خواهشا ایندفعه کمتر محو شو😳😆

سلام الهه جون خوبی عزیزم؟ بهار وبرسام خوبن؟  دل منم برات تنگ شده😢❤️ سال نوی تو هم پیشاپیش م ...

سلام عشقم 

قربونت خوبن 😘 نازگل زیبا چطوره 😍

ممنون عزیزم 💐💐

سلام گلم خوبي؟؟؟ بهتري الان؟؟ بابا ما هممون كار داريم بخدا ها نميريم تو افق محو شيم كه ناملد

سلام عشقم 

میدونم بخدا ولی یهو همه چی پیچیده شد 

اسباب کشی و کارای دیگه هم داشتم همراه با سرگیجه 

قربونت 😘😘😘

سلااام الهه ی نازنیییینم دل ماهم برات یذره شده اصلا تاپیک بدون تو صفا نداره نهلتی😭😫 سال نو پیشاپی ...

سلام عشقم قربونت ممنون عزیزم😘😘❤️❤️ 

چشم 😄

سلام...یه سوال داشتم اینکه زمان تخمک گذاری هم وزن کاذبه؟ آخه امروز دقیقا روز تخمک گذاریمه وزن کردم یه چیزی حدود 1کیلو 500 بیشتر نشون داد وزنمو😟😟با اینکه کالری شماری و ورزش هم دارم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹