2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054530 بازدید | 118822 پست
اووووه چخبره ننه انقدر نوون تو ی روز😟😟😟 تافی و ساقه طلایی چی میگه این وسط😫

میوه نداریم همش مجبورم ساقه طلایی بخورم 

با رژیم دکتر کرمانی دارم می رم جلو هااا یعنی نونش زیاده 🤔

🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیشده خوشگلم😥😥

حالم خیلی بده فاطمه جونم ای کاش به گذشته بر میگشتم 

از غذا متنفرم ولی همش میخورم از خودم متنفرم از بدنم متنفرم از عید متنفرم از دوری پدرمادرم از کرونا از زندگی متنفرم خیلی حالم بده هیچوقت اینجوری نبودم دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه نمیدونم چرا اینجوری شدم ی دفه 

گزارش# @sepiiiiiideh  

صبحانه نخوردم 

میان وعده ۳ تا ساقه طلایی 😂😂۱۶۰ الان سپیده منو می کشه

ناهار ۱۲۰ گرم ران مرغ ابپز +۴۰ گرم نان ۳۳۱

میان وعده ۳ تا گردو ۶ تا بادام زمینی  ۱/۳ پیاله ماست ۲۰۸

شام : یک تکه پیتزا یک عدد پیراشکی ۴۵۰

😭😭😭 خیلی پشیمونم 

کالری کل :۱۱۴۹

کالری مجاز:۱۳۶۰

متاسفانه امروز خیلی کار داشتم اصلا نتونستم ورزش کنم با اینکه کالری کمتری خوردم اما اصلا از خودم راضی نیستم به خاط اون پیتزا و پیراشکی ( البته پیراشکی رو سرخ نکردم داخل فر پختم مواد میانیش هم کم از یک قاشق بود اما در کل اشتباه کردم خوردم ) 

اونروز یکی از بچه ها هم تو رژیم شیردهی بودش.میگفت فست نمیگیرم اما روزای فست کمتر از مجاز میخورم.کالر ...

ساناز جونم کاش همون اول نمیذاشتی تو شیردهی رژیم بگیرم 😭😭😭😭😭😭 حالم بده ساناز 

منه خر هم کالری یک لیوان شیرو حساب میکردم 

چقد به بچم ظلم کردم بچم کمبود آهن گرفت خدا منو بکشه الهی بچم یکسالش نشده بود رژیم گرفتم ای کاش فقط ورزش میکردم 

ای کاش یکی میگفت واسه کدوم خری میخوای لاغر بشی بچت مهم تره  تو سن رشده هنوز نوزاده 

الهی بمیرم براش جیگرم کبابه چقد مامان خریم من خدا

بحاطر یه پیراشکی که توی فر پختی انقدر عذاب وجدان داری نکن خواهر من نکن 🤧🤧

پیراشکی پیتزا 😂😭 

بابا اومدم مثلا تنوع بدم رژیمی هم خواستم بپزم دیدم کلی خمیر اضافه اومده هیچی دیگه کلی هم مواد اضافه بود وردنه رو برداشتم شروع کردم پیتزا درست کردن استباه کردم  واقعا 

ساناز جونم کاش همون اول نمیذاشتی تو شیردهی رژیم بگیرم 😭😭😭😭😭😭 حالم بده ساناز  منه خر هم ک ...

دیگه ای کاش هارو رها کن از الان سعی کن بهترین باشی هیچ کس کامل نیست خودتو انقدر سرزنش نکن عزیزم

بخدا سرگروها خیلی سخت میگیرن ب بچه ها نون و پلو رو فورا تذکر میدن شیرینی جاتو فورا دعوا میکنن دکتر ...

اما به نظرم نون و برنج حالا هیچی اما شیرینی جات نمی زاره لاغر بشیم 

دیگه ای کاش هارو رها کن از الان سعی کن بهترین باشی هیچ کس کامل نیست خودتو انقدر سرزنش نکن عزیزم

نمیدونم چجوری اروم کنم خودمو

تو شهر غریبم هستم هیچکسو جز خدا نداریم خیلی تنهام پسرم جز من کسی رو نداره باهاش بازی کنه منم همش ورزش میکردم و خسته بودم حوصله ی بازی نداشتم الان انگار سرم ب سنگ خورده

@sepiiiiiideh  

سپیده جان من توی این ۵ روز فکر می کنم فقط یک روز کالری مجاز خوردم معمولا نمی رسم به مجاز  البته من فست هارو فقط یک روز در هفته می گیریم یعنی امکان داره استپ کنم ؟ 

متابولیسمم کلا پایینه چون خیلی زود چاق می شم 

نمیدونم چجوری اروم کنم خودمو تو شهر غریبم هستم هیچکسو جز خدا نداریم خیلی تنهام پسرم جز من کسی رو ند ...

الان چند سالشه ؟ ببین افرین که الان متوجه شدی به قبل فکر نکن سعی کن براش جبران کنی منم خودم دخترم کوچکتر بود خیلی عصبی تر از الان بودم چون کارمو از دست داده بودم شرایط روحیم خیلی بد بود اما اصلا بهش فکر نمی کنم چون همون موقع هم خودم واقعا تحت فشار بودم دیگه گذشته ام گذشته الان سعی می کنم براش سنگ تموم بزارم