2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054520 بازدید | 118822 پست
از فردا تو رو شاهد بر اعمالم میگیرم باشد که تو دهنی محکم به شیطونه بزنیم

فردا منتظرتم😍😍

تاااازه🤩🤩 وزنامونم یکیههه🤩🤩🤩

منتظر گزارشت هستماااا😍😍 تگت میکنم خودمم🥰🥰🤗

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ظهر بخیر فستیا صبحانه  تخی آبپز.نون ده گرم.چای.گوج.خیار ناهار ۵ق برنج‌بدون روغن.مرغ ترش۲ق.م ...

عزیزم پسرت چطوره بردیش دکتر ؟

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

صبحانه :۴۰ گرم نان + پنیر ۱۵ گرم + یک عدد گردو ۱۷۸

میان وعده :۴ تا گردو۱۲۰

ناهار :۴۵گرم نان + یک لیوان میرزاقاسمی ۳۱۰

میان وعده :۲/۵ عدد ساقه طلایی۱۳۴

میان وعده :۲ عدد تافی ۷۸

شام :۴۰ گرم نان + یک لیوان نرگسی۲۷۱

کالری کل :۱۰۹۱

کالری مجاز ۱۳۷۰

ورزش  نداشتم خونه نبودم نتونستم ورزش کنم 

🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸
عالی گلم🥰

مرسی عزیزم 

دیانا جان من دوهفته س شروع کردم باشما خیلی هم انگیزه داشتم حالم اینجا خیلی خوبه مطئنم کم کم نیم کیلو کم کردم 

ولی امشب یه شوک بهم وارد شد انگار دنیا روسرم خراب شد

من از اول تابستان یا شایدم خرداد خودمو وزن نکرده بودم اونوقت ۱۰۳بودم  وقتی اینجا شروع کردم به خیال خودم همون وزنم  همونو نوشتم 

ترازو ندارم خودم وقتی خونه پدر شوهرم میرفتیم روم نمیشد برم رو ترازو

امشب به یه بهانه ازشون گرفتم وقتی خونه خودمو وزن کردم باورم نمیشد ۱۰۷/۹۰۰😲

من فکرمیکردم همین روزامیام پاین ۱۰۰😭😭😭

من چکار کم دیانا از بس گریه کردم سر درد گرفتم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

@گلعنبر  

@زی_زی_گولووو  

@سرندی_پیتی2020  

@zahra_s بیاین به دادم برسین 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

خانوما کسی با وزن من می تونه ۳۰ کیلو کم کنه 

آخه من امکان پیاده روی و باشگاهو ندارم حلقه هم یاد نمیگیرم هرکاری میکنم می افته 😭😭😭😭😭

خانوما کسی با وزن من می تونه ۳۰ کیلو کم کنه  آخه من امکان پیاده روی و باشگاهو ندارم حلقه هم یا ...

عزیزجان باشگاه همه نمیرن که!!!

تو خونه ورزش کن

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
خییییلی خوبی توروخدا برو‌ وزن کن‌ببینم چقد کم‌کردی مطمعنم زیر صد اومدی خیلی عالی هستی🤩🤩🤩🤩 ما ...

دارم دق میکنم بخدا فقط اینجا میتونم دردمو بگم روم نمیشه به کس دیگه ای بگم 

برو پستم و بخون همه امیدم به فنا رفت😭😭😭😭

مرسی عزیزم  دیانا جان من دوهفته س شروع کردم باشما خیلی هم انگیزه داشتم حالم اینجا خیلی خوبه مط ...

خوب اشکالی نداره

الان کم کنی بهتره تا همینطور وزنت بالاتر بره و وزن کم کردنت سخت بشه دختر خوب

تو فکر کن همون ۱۰۱بودی اصلا

به اینم فکر کن احتمالا بیشتر بودی و با شروع رژیم وزنت کمتر شده

اخه دو هفته اول یدفعه شاید دو کیلو وزن کم کنی

تو میتونی و ادامه میدی حتمااااا

چون سلامتین برات مهمه

ورزش حتما انجام بده

اپلیکیشن از بازار و گوگل پلی پیدا کن

اگر اینستا داری چنتا پیج میشناسم ورزش عالی دارن!تو تلگرامم چالش میذارن

دارم دق میکنم بخدا فقط اینجا میتونم دردمو بگم روم نمیشه به کس دیگه ای بگم  برو پستم و بخون همه ...

شوهر من از ۱۱۷ کیلو خودشو رسوند به ۷۳ کیلو پس می شه اما یک روز هم از برنامه اش خارج نشد حداقل ۲ ماه اول یک روز هم از برنامه خارج نشد 

🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸
عزیزجان باشگاه همه نمیرن که!!! تو خونه ورزش کن

یه هفته ست شروع کردم با آپ گوشی هر روز نیم ساعت 

نمیدونم موئثره یا نه   عرق می کنم  حس میکنم بدنم درگیر میشه نمیدونم حالا😢

دارم دق میکنم بخدا فقط اینجا میتونم دردمو بگم روم نمیشه به کس دیگه ای بگم  برو پستم و بخون همه ...

اتفاقا بیاد قوی تر بشی 

تو قوی تر از یه عددی

ترازو فقط یه عدد نشون میده. تو میتونی شکستش بدی و بیاریش پایین

یه هفته ست شروع کردم با آپ گوشی هر روز نیم ساعت  نمیدونم موئثره یا نه   عرق می کنم&n ...

مطمین باش موثره

تو فکر کن همون نیمساعت یه گوشه بشینی!!!!!!کالری میسوزه نههه

پس همون تحرک مثلا ۱۰۰‌کالری هم بسوزونی نعمته

اینم بدون ملاکت عرق کردن نباشه

اگر به ورزش عادت کنی که خیلی عالی میشه. شاید عرق نکنی!!!پس نباید بگی که کالری نمیسوزه

خوب اشکالی نداره الان کم کنی بهتره تا همینطور وزنت بالاتر بره و وزن کم کردنت سخت بشه دختر خوب تو ف ...

نه اینستا ندارم 

منم دوهفته ست اینجا خوب رعایت کردم مگر ندونسته وگرنه از رژیمم خارج نشدم 

من قبل از این دوهفته خیلی پر خور بودم 

پرخوری عصبی هم داشتم