2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054481 بازدید | 118822 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای واااااای اینا ک‌پر از روغنه عزیزم از رون هم بیشتر چربی داره. فقط سینه بخور نوشابه بخور.😂 یا ...

الان رژیمم خراب شد🤔🤔😭😭😭بدنم میلرزه و دلشوره دارم🤢🤢🤢🤮🤮🤮

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
سلام عزیزان  امیدوارم خییییلی خوب باشین من هر صبح غیر ازروزای   ناشتا آب وسرکه سیب خور ...

به به خداقوت رقیب🤩😍😍😍

سلام شب بخیر

اومدم بگم ۲ساعت پیاده روی داشتم.۱.۴۰ سریع ۲۰ دقیقه آهسته.

همیییین

راستی دور نافم به نسبت ۳ هفته پیش۵ سانت کم شده.

دور ران۱.۵

@banooooooooo  

@آسنات99  

@بانویِ_آریایی  

@abremaman  

این نیز بگذرد...                                                       
خداکنه😣 از دیروز که شروع کردم سینه هام خالی خالیه😖 دیگه موقع خوردن قورت قورت نميکنه 😕😕

گلم سهمیه شیر روزانه جدای کالریت رو باید بخوری . تو توضیحات دو صفحه اول تاپیک هست ... اب خیلییی بخور ... پودر شیر افزا بخور اگه خیلی کم شده

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
والا منکه شیر میدم چاقتر میشم تا لاغر با اینکه غذام اصلا فرقی نمیکرد مناسفانه متابولیسم من صفرهههه

نه خوشگلم انشالله در طولانی مدت نشون میده .. منم بنفش بودم ... شش ماه دیگه یه مانکن خوشتیپی 😍🌹

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

گزارش#  

❦ روز اول

سه شنبه / 99.12.12

❖ ناشتا : خاکشیر و گلاب

✿ صبحانه : نان + پنیر و گردو = 380 کالری

❀ میانوعده صبح : چای کمرنگ + یک ساقه طلایی کرمدار = 60 کالری

✿ ناهار : 8 قاشق پلو + 6 قاشق قورمه سبزی + 2 تکه گوشت. = 650 کالری

❀ عصرانه : قهوه + یک تکه رولت خامه ای = 300 کالری

✿ شام  : یک تکه کوچک لازانیا : 250 کالری

❖ ورزش  : 40 دقیقه پیاده روی

❖ آب  : 5 لیوان

❖ گام شمار : 7473 قدم

❖ مولتی ویتامین ✘

❖ کالری مجاز (98 کیلو . بدون فست) : 1760

❖جمع کالری امروز : 1640

(یک کمی تهش زاپاس گذاشتم برای آخر شب اگه همسرم اصرار کرد باهاش چیزی بخورم 😅)

@دیانا24‍ ‍ ‍ 

✿  عضو گروه قرمز بامدادخمار ✿  وزن شروع  98    ✿ قد 163  ✿  شروع رژیم 99/12/12 ✿    
سلام شب بخیر اومدم بگم ۲ساعت پیاده روی داشتم.۱.۴۰ سریع ۲۰ دقیقه آهسته. همیییین راستی دور نافم به ...

واااای چه عالی ماشاالله بهت کیف کردم😍

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
گزارش#   ❦ روز اول سه شنبه / 99.12.12 ❖ ناشتا : خاکشیر و گلاب ✿ صبحانه : نان + پنیر ...

@دیانا24  

سرگروه نازنین . این گزارش امروز من خدمتتون 😊

✿  عضو گروه قرمز بامدادخمار ✿  وزن شروع  98    ✿ قد 163  ✿  شروع رژیم 99/12/12 ✿    
تنقلات و شيريني رو حذف كن از رژيمت🥳

ممنون از راهنماییت عزیزم 💖

یعنی حتی اگه توی محدوده ی مجاز کالریم باقی بمونم هم مشکل داره؟

رقبای گرامی  ورزش امروز انجام شد.  پیاده روی تند  4 ست 30 تایی دراز و نشست  ...

سلام عزیزم💙

مثله همیشه عالی😻

🔵 عضو گروه آبی تاپیک لاغری بامداد خمار 🔵 وزن شروع 70 کیلو ◀️69 کیلو ◀️68ونیم 🔵 وزن هدف 60 کیلو 🔵 من یه دختر قوی هستم😊😊

@فندق_فسقلی  سلام سلام 💛💐

صبحانه=دم نوش

نهار=۱/۵قوطی کبریت مرغ+۲ لیوان سالاد کلم+۴بادام

شام=۶ق خوراک لوبیا+۲ لیوان سالاد

مصرفی=۵۵۰😕(محاسباتم اشتباه در اومد)

ورزش=قراره انجام بدم

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60