2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054216 بازدید | 118822 پست
[QUOTE=177033368]الهی انشاءالله که سبک باشه سرماخوردگیشون زودی خوب بشه🙏 باریکلاااا، ماشاءالله سایزک ...

خدانکنه خوشگلم😘😘آفرین به خودت بانوی باارادههه💪😍💙❤منمممممم خیلی دوستدارم خوشحالم کنارتونم😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ماشالله خوب کم کردی بزنم به تخته منم کم میخورم ریزه خواری دارم دست خودم نیست سایز کم کردم چون ...

سلام گلم مرسی😇💋 منم اول رژیمم مث ت بودم همش ریزه خاری داشتم خیلی از دست خودم دلخور شدم🥺 اخه من معتقدم ی زندگی سالم و با کیفیت رو بخودم بدهکارم واسه همین دیگه تصمیم اساسی گرفتم لایف استایلمو عوض کنم اولم از وزنم شرو کردم چون واقعن عصبی میشدم وقتی ی لباس میخاستم بگیرم هیچ وقت اندازم نبود تناسب اندام نداشتم دلم واقعن شکست از این موضوع دیگه مصمم شدم ک حتی ریزه خاری نکنم موقعی ک میخاستم ی خوراکی مضر ک کالریشم خیلی بالاس ی ناخنک کوچولو بزنم بخودم تلقین میکنم میگم این خوراکی بدمزه تررررررین طعم رو داره اصلن نمیتونی بخوریش . واسه همین دیگه سمتس اون خوراکی نمیرم . بعد من یک قاشق تخم شربتی رو با اب قاطی میکنم و در طول روز مصرفش میکنم باعث میشه دیه سمت غذا و اینا نرم. گفتی نصیحتم کن عزیزم من هررر چقدرم نصیحتت کنم فایده نداره چون باید خودت با تمام وجودت یک هدف رو بخای خودت فکرشو بکن وقتی ب وزن ایده عالت میرسی چ حس خوبی داره هر لباسی ک بخای میپوشی اندامت عالی میشه اعتماد بنفست بالا میره همه مون ی زندگی ک دوسش داریم رو بخودمون بدهکاریم فقط میتونم بت بگم در حق خودت و ارزو هات ظلم نکن واسشون تلاش کن 😊

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

@sepiiiiiideh  

سلام من امروز 🩸هستم اینقدر هم نفخ دارم میترسم برم روی ترازو

@مامان_2_گل_پسر  

@کارنلین  

@abremaman  

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
وزن اولیه                  ۵۷ وزن دو هفته قبل   & ...

سلام عزیزم هرچه به هدف نزدیکترمیشیم درصدچربی کمتروکاهش وزن سخترمیشه الان بیشتربایدبه برنامه غذایت دقت کنی پروتئین بیشترکربوهیدارت کمتر(۲دسته ان )که شیرینی جزدسته مضرشه کمترخورده بشه بهتره ورزش قدرتی هم انجام بده تآثیرداره💙❤

تاپیک وزن کجاس  من اینهفته زیاد کم نکردم

لینکشو از سرگروه بگیر . عیب نداره انشاءالله هفته بعد جبران میکنی

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
قربونت برم آجی جونم 😍😘😘 آره واقعاً بایدروخودم کارکنم❤😘😍

خدا نکنه عزیزم 😍💋اجی کتاب اثر مرکب رو لطفن و حتمااااااااا بخون کمکت میکنه😊

@sepiiiiiideh     سلام من امروز 🩸هستم اینقدر هم نفخ دارم میترسم برم روی ترازو @مامان_ ...

سلام عزیزم.خوبی.

نه وزن نکن.

بذار هفته بعد.

منم همون ۶۷.ثابت بودم

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

منم می‌خوام این چالش رو شروع کنم

قد ۱۶۸ وزن شروع ۶۹ وزن هدف ۵۸ 

سر گروه آبی آسنات ۹۹

سرگروه جان چجوری شما رو تگ کنم و این که باید چیکار کنم؟

میشه راهنماییم کنید؟مرسی

چالش بامداد خمار قد ۱۶۸ وزن شروع ۶۹ وزن هدف ۵۸ این دفعه دیگه میشه 👊 من میتونم چون خودمو باور دارم.
خیلی کتاب خوبیه 🌷

اره واقعن من دارم واسه بار دوم میخونمش