2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054329 بازدید | 118822 پست
مرسی مهدیه جون.😘😘😘😘 اومدن شماروهم به گروه ابی تبریک میگم.🤗🤗🤗🤗🤗

من خیلی وقته آبی هستما😂۲کیلوو۷۰۰گرم کم کنم میام سبز🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

👸👸👸👸   سلام فاطمه خوشگله   👸👸👸👸          

😁   مبارکه عسیسم    😁                            

🤞    کاهشت همیشگی      🤞                         

❤  هر روز مانکن تر از دیروز   ❤                       

💃الان وقت کلی لباس خریدن و عشق کردن💃        

🥳🥳🥳🥳 جشن بگیریم و شادی کنیم.🥳🥳🥳🥳     

👏👏👏👏هووووو هوع هوع هوع👏👏👏👏           

💝💝💝💝💝💝💝تثبیتی قهرمان💝💝💝💝💝💝💝

@خوشگلشششونم         

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خیلی وقته آبی هستما😂😂

اع😅😅😅😅😅

ولش کن خودت چطوری؟؟،😁

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

من کاهشام کوچولو کوچولو هست چرا اینقدر ذوق میکنم؟؟؟ عجیب نیستم؟ فکر کنم یک هفته یک کیلو کاهش داشته باشم تا شب قهقهه بزنم😂

وزن شروع 1399/10/1  : ۸۸

وزن هفته ی گذشته : ۸۶

وزن این هفته : ۸۵/500

@سمیه1396          

@abremaman          

@کارنلین          

@مامان_2_گل_پسر‍ ‍     

😊😊🥴🥴😁😁😍😍

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

سلام وقت بخیر 

وزن شروع :۷۰

وزن این هفته :۶۸/۶

@سمیه1396  

وزن شروع😔:۷۰     قد :۱۵۴          وزن هدف🎖:۵۵    شروع🌺:چهارم بهمن  ۱۳۹۹   من میتوانم🤩💪           کاهش 😍 ۷۰ _ ۶۸/۶۰۰ _۶۷/۹۰۰ _۶۶/۳۰۰ _۶۵/۶۰۰                    ۶۴/۹۰۰_ ۶۴ _۶۳/۵۰۰_ ۶۳ _ ۶۲/۲۰۰                        ۶۱/۸۰۰_ ۶۱ _  ۵۹/۸۰۰              ۱۴۰۰/۲/۲۶     از گروه نارنجی🧡 صعود به گروه سبز 💚   😍              هدف دوم   🎖۵۴                                                  ۵۸/۸۰۰  -  ۵۷/۸۰۰ -   ۵۶/۲۰۰ -   ۵۵/۴۰۰  -  ۵۵/۲۰۰      وزن     ۵۴                            ۱۴۰۰/۴/۲۷                   صعود به گروه طلائی 💛            به هدفم رسیدم 🎖🎖🎖🎖🎖💃💃💃💃🥰🥰🥰خواستن توانستن است خدایا شکرت 🙏🙏🌹🌹                                          
خسته نباشی🤭🤭🤭مقل اینکه دیشب پر کار بودی و کالری سوزی داشتی ک العان هنوز زیر پتو یی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂 امروز تازه تموم شده میرم دوش😂😂😂😂😂 تازه پسرم بیدار شد من برم 🙋🙋🙋🙋 

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اع😅😅😅😅😅 ولش کن خودت چطوری؟؟،😁

فداتشم خوبم😁😁😘😘

مهربون_خودمی# 😍😍

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
من کاهشام کوچولو کوچولو هست چرا اینقدر ذوق میکنم؟؟؟ عجیب نیستم؟ فکر کنم یک هفته یک کیلو کاهش داشته ب ...

عااالیه عزیزم مبارکه.منم کم کم کاهش دارم.متابولیسمم پایینه یکم

من خیلی وقته آبی هستما😂۲کیلوو۷۰۰گرم کم کنم میام سبز🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

پس بعد کاهشت بپر بغل خودم.

راستش مهدیه جون امضاتو نخوندم.

اونطورم ک شما نوشتی سعود ب گروه ابی فکر کردن یک هفتس اومدی ابی😅😅😅😅😅

ولی حالا ک فکر میکنم یادم میاد خیلی وقته کلت ابیه😁

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

فداتشم خوبم😁😁😘😘 مهربون_خودمی# 😍😍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فدات عشقمی 

هر وقت اسمتو میبیننم یاد دختر خالم میفتم.اونم اسمش مهدیه س