2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054287 بازدید | 118822 پست
اون پست مربوط به من نظر دادي ريپ نشدي  تو كار ب ا س ن نيستم  ولي تو برنامم هست واسه فرمد ...

پس دوس نداری همینجوری خوبی، ولی لباس جذب هم پوشیدی بهت نمیخوره ۶۲باشی کمتر میخوره مطمعنی ترازوت درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تگت میکنم😂

منم تگ کن.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

سلام دوستان.🙋‍♀️❤💜💛🧡💙💚💖

روزتون بخیر🌺🌺🌺🌺

سایز#  

سایز

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام دوستان.🙋‍♀️❤💜💛🧡💙💚💖 روزتون بخیر🌺🌺🌺🌺 سایز#   سایز

@آینازخانوووووووووم  

@خوشگلشونشم  

@shaparakشرقی  

@sanaz718  

@سمیه1396  

من به اندازه سرسوزن دست از نشستن برداشتم. میدونم خیلی کمه ولی میگم که بهم انگیزه بدین لطفاااا ده م ...

همینشم عاااالیه افرین کم کم شروع کن پیاده روی اهسته داشته باش طناب سخته👀👏👏👏👏👏👏👏👏

سلام دوستان.🙋‍♀️❤💜💛🧡💙💚💖 روزتون بخیر🌺🌺🌺🌺 سایز#   سایز

@بامدادخمار      

@دیانا24    

@princesspeach