2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054203 بازدید | 118822 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دخمیلیا چطوریایین 🙂

گزارش امروز

ناشتا  🦋دمنوش زنجبیل گل محمدی ابلیمو دارچین 

ص  🦋 ۱ تخم مرغ ابپز  ۴ کف دست نان لواش  🌸 ۲۵۱

ن 🦋  ۲ لیوان سالاد فصل رو با ی فنجون کنسرو لوبیا چیتی قاطی کردم   🌸  ۱۷۲

م و 🦋   نان تافتون ۳ کف دست   🌸۱۲۸

ش🦋   ۱ لیوان سالاد فصل و کنسرو لوبیا    1 سیب🌸۲۰۹

کالری مصرفی ۷۶۰

۸ لیوان اب مصرف کردم✔

نیم ساعت حلقه ✔  

تمام چالش های سمیه رو انجام دادم✔

چالش اب قبل غذا هم انجام دادم✔

شماها چیکار کردین امروزو🙃 

@دیانا24  

@آلاهیدا  

@نیلوفر000000  

@mary2772  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سلام دوستان  من میخوام عضو این چالش بشم. باید سرگروهم رو اینجا تگ کنم درسته؟ باید بهشون درخواس ...

سلام عزیزم خیلی خوش امدی😍۲صفحه اول تاپیک روکامل خوندی پس🤗توهمین تاپیک کاری داشتی تگم کن خوشگلم😍

واینکه اول رژیم طبیعیه گشنگی کم کم عادت میکنی،ماه اول فست میتونی نباشی،ولی ماروزای فست پروتئین وسبزیجات وآب بیشترمصرف میکنیم اینجوری کمترگرسنه میشی(تخم مرغ آبپز،سینه مرغ،سوپ جو،کاهو،خیار.....)کمکت میکنن فست بگیری🤗

سلام گلخانوم ها.من امشب جوانه گندم و سبوس برن و مولتی ویتامین خریدم لطفا اگر کسی پیشنهادی واسه نحوه مصرفش داره بگه ممنونم❤❤❤❤ @آلاهیدا    @آسنات۹۹@بامدادخمار   @فندق_فسقلی    بقیه هم یادم رفته

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
سلام گلخانوم ها.من امشب جوانه گندم و سبوس برن و مولتی ویتامین خریدم لطفا اگر کسی پیشنهادی واسه نحوه ...

@آسنات99  

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
سلام آسنات جونم عزیزم ببخشید من هفته پیش وزنم ۹0۰ گرم اضافه شد البته رفته بودیم مسافرت و زیاد رعایت ...

جونم عزیزم اتفاقاً میخواستم تگت کنم بگم منتظرم دست پربیای 😍😍دیگه خودت پیام دادی😘 انشاءالله اینهفته خوشحال بشیم باکاهشت💃💃💙💙💙💙

@آسنات99       سلام عزیزم 💝💝💝 شرمنده که بهت زحمت میدم 😥😥😥 امروز آبی .

سلاممم خوشگلم خیلی خوش امدی😍

دشمنت شرمنده باشه مراحمییی عزیزم💙💙

عالی بودی ورزشاتم عالییی💪 سعی کن کالریتوازصبح مدیریت کنی که پربشه😋👏👏👏👏👏💙💙💙🌼🌼🌼