2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054285 بازدید | 118822 پست
بچه ها من الان میخوام ورزش کنم هر کیوقتشو داره پاشه زووووود

🤚💪پیاده روی 😊

خداجونممم کمکم کن از پسش بر بیامم همینطور ک همیشه بهم قدرت اینو دادی ک از پس 😇😏پ.ن:کاربر جدید نیستم😅لایکتون میکنم یعنی براتون صلوات فرستادم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه من ۱۰ کیلو اضافه وزن دارم ۶۲ هستم و میخوام به ۵۲ برسم.بایدعضو گروه آبی باشم.سرگروه عزیز ...

سلام عزیزم خیلی خوش آمدی😍۲صفحه اول همین تاپیک روکامل بخون شروع کن موفق باشی😍💙💙💙💪

سلام دخترای گل خوشگلا باربیا گزارش امروزم صبحانه  نون لواش و پنیر و۱خرما ناهار و شام  ...

سلام عالی بودی جیگرم فقط دووعده پلویی یاماکارونی(بخاطرنشاسته و کربوهیدرات)بهتره که نباشه👏👏👏👏😍😍.   عالی.بودی.ورزشکار# 💪

@آسنات99     سلام عزیزم گزارش امروز من  صبحانه  نون و پنیر وچایی  ناه ...

سلام عزیزم خیلی خوب بودی👏👏👏👏بستنی اگرهفته ایی یاهرده روزیبارباشه ایرادنداره😍ورزش قدرتی هم انجام بده جیگر💪😍

صبحونه.پنیر و گردو نان سبوسدار۱۷۹ میان وعده قهوه۰ ناهار آش دندونی۳۳۹ میان وعده پرتقال خرما چای۷۸ ...

دیگه خوردی نوش جونت🤗ازاین به بعدپلوواسه شب نخورغذای دیرهضم واسه ناهارباشه بهتره😘بقیش عالی بود👏👏👏👏👏 ازاین به بعدکالریتوپرکن😍

@آسنات99  

@خوشگلشششونم  

@shaparakشرقی  

سلاام خانمهای باربی❤💚💙💜🧡💛

امروز دوشنبه ۲۹ دی ۹۹

صبحانه: چای/خرما/پنیر نصف قوطی/گردو یک عدد

ناهار: قرمه سبزی بدون پلو

شام : فلفل دلمه و گوجه فرنگی هر دو خام

آب میان وعده و ۱۰ عدد مغز زردآلو

یک عدد سیب