2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054255 بازدید | 118822 پست

یکی بیاد منو دعوا کنه😬

چند روره نه به تاپیک سر زدم

نه دختر خوبی بودم

نه رعابت کردم نه ورزش

نه وزن کردم

😥😥😥

@زی_زی_گولووو  

@گلعنبر  

@فندق_فسقلی  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارکه عالیهه💪💪💪💪💪💪💪چقد خوب تگم کردی🙄🙄🙄

😯😯😯😯😯😯😯😯 سبز شدی؟

مگر نگفتم حق نداری بری سبز😡😡😡😡

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭حالامن موندم تنها😭😭😭😭😭

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

نه عزیزم ایراد نداره خیلی هم عالیه وقتی کالریش رو حساب کردی و کمک میکنه بتونی اب بخوری چه ایرادی دار ...

مرسی عزیزم😘

من با تاپیکتون سال 97 اون موقع که سها ونیکی وشهرزاد بودن آشنا شدم بطور خاموش وهمون موقع وزنمو به 54 رسوندم

منتها بعد کرونا واس ورزش تنبلی کردم😩 ودوباره تپلی شدم😎

الانم فقط بخاطر تاپیک شما عضو شدم 

از خدا براتون بهترین هارو میخوام عزیزم❤️💜💚💛♥️

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
جیگرمنی ساراجونم شمالی هستی خودت😘😘 مااصالتاسمت دیلمان داماشیم ولی زبونمون فرق میکنه😍 تیییییی فد ...

عزیزم فامیل نشیم صلوات😂😍😍

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
اجی بعد دو هفته فقط ۱۵۰ گرم کاهش داشتم😔

ایرادنداره نبینم ناراحت باشی، مطمئنی کامل رعایت کردی ورزش داشتی؟یبوست نداری؟مولتی ویتامین میخوری؟اگرکه آره شوک بگیریه خوشگلی گرفت اینهفته ازاستپ درآمد😍ناراحتی ناامیدی نداریمااااا کاهش همیشه یکسان نیست💪

مبارکه عالیهه💪💪💪💪💪💪💪چقد خوب تگم کردی🙄🙄🙄

ببخشید بخدا تند تند نوشتم 

گودی کنارم بود نمیخواستم بهم گیر بده.

بجان خودم العان فهمیدم تگت نکردم 😪

بخدا شرمسارم فاطمه جان😭😭😭😭😭حالم بد شد دیدم تگت نکردم😟😟😟😟😟😟

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

جیگرمنی ساراجونم شمالی هستی خودت😘😘 مااصالتاسمت دیلمان داماشیم ولی زبونمون فرق میکنه😍 تیییییی فد ...

داماش زیر گوشمون عشقم

احیانا زبونتون تاتی نیست

سلام گل گلیا ⁦♥️⁩⁦♥️⁩💋 وزن اولیه۸۲ وزن دوهفته قبل ۶۶/۴۵۰ وزن امروز ۶۴/۲۰۰🤩🤩🤩🤩 @shaparakشرق ...

کاهشت مبارک و پایدار عزیز دلم.🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

خیلی خوب رفتی   ینی عالی بودی هااااا🌺🌺🌺🌺🌺

مرسی ک جبران نکردی

مرسی عزیزم😘 من با تاپیکتون سال 97 اون موقع که سها ونیکی وشهرزاد بودن آشنا شدم بطور خاموش وهمون ...

افرین بااراده جون عالیه 😍👏🏼👌

ممنون عزیزدلم 🙏🏼😘♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام دوست خوبم کاهشت مبارک😍😍 چند روز قبل بامداد جون به یکی از بچه ها گفت تو تاپیک اعلام وزن کسی ...

توی اون تایپک ک  میدونم

اینجا رو میگم چرا ننوشتی و تگمون کنی عزیزم

به هر حال کاهش وزنت مبارکت باشه 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

سلام وزن شروع            ۵۹ وزن هفته قبل    ۵۶.۵۰۰ وزن جد ...

سلام عزیزممممم ای جونمممممم ماشاءالله بهت جبران کردی حسابی💃💃💃💃💃💃💃💃کاهشت مبارکککک وپایداررر💪❤💚💚💜💙👏👏👏👏. توبینظیری.عزیزم# 😍

افرین بااراده جون عالیه 😍👏🏼👌 ممنون عزیزدلم 🙏🏼😘♥️♥️♥️

درس پس میدم خانومی 😍😘

انشالله پیشتون روسفید بشم بازم🌼♥️💛💚💜