2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064934 بازدید | 118822 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن من میان اتفاقا کلی هم پذیرایی میکنم مث مامانم اینا ، خیلی هم احترامشونو دارم، میان میخورن میبرن خ ...

وای ایناز دلم ترکید🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاراگاه_گجت#  

عالی بود،،فازشون چی بود آخه،مگه املاکی ان؟همه جا رو دید میزنن؟

با شوهرم دوستم رابطمون خیلی خوبه زیاد غر نمیزنم مگه دیگه به استخونم برسه یا اینکه دوش نگیره و دست ...

امان از دست تو😂😂😂😂😂😂

منم کل خوبیهاش یه طرف عاما 😈😈بهداشت رعایت نکنه از چشمم میفته

حق با منه مگه نه؟؟؟ خیلی چندشه صبح تا شب تو کفش و شلوار و شورت بگندی بعد بیای خونه دست و صورت و‌پا ...

بترکی دختر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چقد حساسی،😅😅😅البته منم خیلی گیر میدم تو مسواک و شستن پا

فقط سطر۶😂😂😂😂😂😂😂😂

اره دیگه ساعت شنی میخاد درست کنه گف برو تثبیت....ولی من رو وزنم حساسترم متاسفانه تا رو سایز...خل شدم ...

سلام سرگروه جان من تازه عضو شدم قبلا با این روش بیست کیلو کم کردم ولی بارخوری ۵ کیلوش برگشت میخواستم بگم منم تو گروهت عضو شدم وزن اولیه ام ۵۵ هست وزن دلخواهم۵۰ قدمم ۱۵۵

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

میگم‌نکنه گناه داشته باشه خدا نصفمون کنه آخه برا چشم زخم بود😬 بندازم تو آب بهتر نی؟؟؟

ن با نصفت نمیکنه اندوختی ت ابم ک بهتر 

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خدا نکشتت عاطفه، یه روز نبودما 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 &nb ...

بیا تو بغلم ... کامیونام بذار همون دم در ❤❤❤❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
خوشگل و تراشیده رو آره ولی من سفیدترم 😎😎😎😎😎😎

عزیزم من نظرم عوض شد ،بجای عکس خودت عکس مامی رو بفرست بی زحمت😂😂

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵