2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054341 بازدید | 118822 پست
😅😅😅 باشه منتظرم.معلومه حسابی تغییر کردیا😍😍😍😍

اره ساناز اصن وضی سبکه سبک شدم😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

خدانکنه عسیسم😘😍 آجی جونم سایت خرابه منم اونجوری که بچه هاعکس میزارن بلدنیستم دوستمون توضیحم دادیا ...

اره منم دقت کردم سایت یهو جنی میشه😂😂😂هر وقت یاد گرفتی بزار ببینمت😁🤭

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه رو گاز کباب کردم ولی فر راحت تره ببین الان مزه دارش کن با زعفرون دم کرده نمک و فلفل وپیاز درشت خ ...

بیا روز فست از این حرفا نزنیم😢😢😢

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سلام عزیزم ظهرت بخیر🐥🐥 نمیدونم والا من مدتیه فقط تونستم بیام جواب پستارو بدم و برم حتما سمیه جان ...

سمیه سایت براش بالا نمیاد 

بی زحمت پیگیری کنید نی نی یارها براش درست کنن

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

30دقیقه هوازی

5دقیقه قدرتی😐

این دوتا جوجه با نوای دلنشین گریشون نذاشتن ورزش کنم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
@فندق_فسقلی   جان @mami_sadra   جان @نیکاااا97   جان خب گلی ها من امروزم ف ...

افرین به تو رژیمی نمونه 👏👏👏👌👌👌 خیلی خوبه که اینقدر حساب شده برنامه داری ... مطمئنا همینجوری پیش بری تا عید کلی جلو میفتی 😍

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

@نیکاااا97    @متولدمرداد۶۸    سلام همگروهیای گل ...ناز و خوشگل ... منم امروز چون مهمون بودم خونه مامانم و طبق معمول اونام از ترس اینکه سوء تغذیه نگیرم کلی خوراکی تو حلقم میکنن ، امروز روزه گرفتم ... تا الان ۲۵۰ تا سحری خوردم . باقیشم افطار میخورم .این هفته کلا خونه مامانم هستم بخاطر شرایط کاری .

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
 انگوزه#   @دختره_بخندون   @تبسم27   @صدف_20   @مندا   @ ...

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 هرچقدر برات دست بزنم بازم کمه‌.

بابا_دمت_گرم#  

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
30دقیقه هوازی 5دقیقه قدرتی😐 این دوتا جوجه با نوای دلنشین گریشون نذاشتن ورزش کنم

عین من ... من هروقت ورزش شکم میرم پسرم میپره میشینه رو شکمم 😂

عین من ... من هروقت ورزش شکم میرم پسرم میپره میشینه رو شکمم 😂

مثلا میخوام با گوشی چالش برم دوتا نرفته میگه مامان حرکت عوض شد😁😂

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خوب منم همینو گفتم دیگه تو سیخ کباب بزار زیرشم ماهیتابه تاآبش نریزه

😂😂😂😂شما چی گفتی

من چی برداشت کردم 😂😂😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

شاپرکی تو شیرینی دیشبت پودر قند و نوشتی ۶۰گرم با لیوان میشه بگی چقدره ؟ازین لیوانی دراز😂😂😂ولاغر

تا حالا تو اونا پیمونه نکردم ،کلا مواد شیرینی بهتره با ترازو وزن بشه ، ولی یک ق غذاخوری پودر قند 10 گرمه ،بنظرم پنج شش ق غ خوری بریزی اوکی بشه