2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054234 بازدید | 118822 پست
آفرین بهت عالی هستی دختر 🤩👏👏👏👏👏

تو چ کردی نفس😄😄😄😄

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام خوشگلا جیگرا اومدم با یه کاهش توپ🥰🏃🏃🏃🏃🏃 وزن اولیه ۸۲.  وزن هفته پیش۶۷/۸۰۰  &nb ...

سلامممم عزیزدلم😍

به به باریکلاااا کاهشت مبارکککک وپایدارررر👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃😍😍.  توبینظیری.رژیمی.نمونه# 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوشگلم کاهش داشتی؟کاهشت مبارکککک وپایداررر👏👏👏👏👏😍😍😍💙💙💙💙

بله با راهنمایی های شما تو دو هفته ۲.۳۰۰ کاهش داشتم 😍😘

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 جییییییییییییغ😂😂😂😂😂 عالی بودی خانمی👏👏👏👏

شما چ کردین دختر😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

تبریک میگم آیناز،کاهشت مبارک🎉🎉🎉🎉🎉

فدات عشقولم 😍😍😍😍😍اومدم خون7 مامان همشون میگن بسه دیگه گردنت باریک شده 😂😂😂😂😂😂😂

شما چ کردین دختر😂😂

من که ۲.۵ کم کردم😂😂😂😂رفتم تثبیت.زیر دست ساناز😂😂😂

من روز ۴ پری هستم.

وزن کردم ۲۰۰ گرم کم کردم.

الهه خانم گفت اگه خونریزیت زیاده کاذبه.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
فدات عشقولم 😍😍😍😍😍اومدم خون7 مامان همشون میگن بسه دیگه گردنت باریک شده 😂😂😂😂😂😂😂

قدت چنده؟

خوب حرف گوش کن میام میزتمتا😂😂😂گردن باریک😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
من که ۲.۵ کم کردم😂😂😂😂رفتم تثبیت.زیر دست ساناز😂😂😂 من روز ۴ پری هستم. وزن کردم ۲۰۰ گرم کم کرد ...

اره باووو کاذبه جییییغ

با هم میریم تثبیت 💃💃💃💃

تبریک میگم آیناز،کاهشت مبارک🎉🎉🎉🎉🎉

مگه تثبیت نیستی؟

استرسو اعصابمه

وای نگو😔😔😔با استرس چه بلاهایی که سر آدم نمیاد

برا حل مشکلاتت تلاش کن.با اعتراض نکردن چیزی خوب نمیشه،همه سختیا رو نمیشه یه نفری به دوش کشید،بچه ت هم که تو یه دوره اییه که سخته،منم این روزا رو داشتم .همش بغلم بود،اویزون میشد بچه،سرش یجوری گرم کن ،تسلیم نشو،انشالله مشکلاتت حل بشه