2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054295 بازدید | 118822 پست

@سمیه1396  ‍ 

سلام مهربووون من از اول دی شروع کردم وزن شروع ۸۸ 

این هم سایزهام

دور کمر :    ۸۷

دور شکم :  ۱۰۴

دور ران :    ۶۴

دور بازو :   ۳۹

دور سینه : ۱۰۳

دور باااسن : ۱۱۳

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
قرضای بارداری وشیردهی سالای قبل

اهاا 😂😂😂

من یه جیز دیگه فکر‌کردم.. ترسیدمممم

فکر‌کردم‌میگی قرض دار مالی هستی،، تا قرضات تموم‌نشه، پرخوری نمیکنی 😆😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یک ماه با اون حرکاتای پایی ک من انجام مبدم انتظار حداقل ی سانت کاهشو داشتم سمیرا واسه خرید شلوار ...

اره میدونم چی میگی.خواهرمم همیشه همین مشکلو داره.ورزشاتو تغییر بده قدرتی کمتر کار کن رو رونات به نظرم حالا بازم از سرگروهت بپرس

زیر سینه چیه😂 سینه را باید حتما با سوتین سایز کنی..😉 اینام سایزام که اخرین بار‌گر ...

زیر سینه یعنی زیره سینه دیگه😬 جایی که سینه تموم میشه😂😂😂

آفرین سمیه جونم عالیه😍

زیر سینه یعنی زیره سینه دیگه😬 جایی که سینه تموم میشه😂😂😂 آفرین سمیه جونم عالیه😍

جایی که سینه تموم میشه😂😂😂

عالی بود

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
اره میدونم چی میگی.خواهرمم همیشه همین مشکلو داره.ورزشاتو تغییر بده قدرتی کمتر کار کن رو رونات به نظر ...

باشه تو نتم میگردم💚🍃

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام دوستان🌷🌷🌷 سایز#  

۷/۱۰           ۸/۱۰          ۹/۱۰         ۱۰/۱۰

دور بازو:          ۳۱             ۳۰          ۲۹/۵          ۲۹/۵

دور سینه:       ۹۹/۵           ۹۸            ۹۸             ۹۴

دور شکم:        ۹۷              ۹۵            ۹۵             ۹۲

دورکمر:          ۹۸              ۸۶         ۸۵/۵            ۷۸

دور ناف:         ۹۹              ۹۵            ۹۳              ۹۱         

دور باسن:      ۱۰۵            ۱۰۴          100              ۹۸

دور ران:          60             ۵۹        ۵۸/۵        ۵۶/۵

دور ساق پا:       ۳۷         ۳۶/۵         ۳۶         ۳۴/۵

دور مچ پا:        ۲۳             ۲۳         ۲۲/۵           ۲۲

دور مچ دست:    ۱۶            ۱۶            ۱۶          ۱۵/۵

دور ساعد:          ۲۶           ۲۵/۵             ۲۵        ۲۳/۵

@زیتونپرورده   @صدف_20   @بامدادخمار   @آسنات99    

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
سایزام بالان ببینین👆👆👆👆👆👆👆👆 @abremaman   @violoonist   @لیلی_ومجنون   ...

سلام عزیزم من ماه پیش سایز نگرفتم.این ماه سایز میگیرم که ماه بعد ببینم چقدر کم میشه

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
سلام عزیزم من ماه پیش سایز نگرفتم.این ماه سایز میگیرم که ماه بعد ببینم چقدر کم میشه

اره حتما بگیر کاهشتو نشون میده عالیه

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

امروزم به احتمال زیاد پریود میشم بدنم ورم کرده

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....