2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054301 بازدید | 118822 پست
سلام چطوري عاقا من دنبال اين اپ كيپ هستم  برام نميتوني عكسش رو اپلود كني

صبر کن برات بفرستم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید من نبودم کجاس ببینمشون؟😬

عزيزم نميدونم صفحه چند بود 

ولي من نوشتم تو كاغذ كه يادم نره هرجارو خواستي بگو بهت بگم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

https://uupload.ir/files/v3ho_۲۰۲۰۱۲۳۰_۱۱۴۱۴۷.jpg

سلام دوستان روزتون بخیر.🌺🌺🌺

سایز#  

@بامدادخمار  

@زیتونپرورده  

@آلاهیدا  

@sanaz718  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سایز#   بچه ها من ماه اوله که سایز میزنم ولی شما سایزاتونو دادین منم تگ کنین بخونم. @سمیه1 ...

خسته نباشی از بالا تا پایین درنوردیدی 😆😆😅😅😂😂😂😂😍😍🤣🤣🤣😳

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
بچه ها من دیشب فستم به فنا رفت😕 روز اول پریودم بود و شدیدا درد داشتم خیلی ضعف کردم تا عصر تحمل کرد ...

عااااا چرااااا

چی خوردی؟

فست حالا هیچی.شام سنگین خیلی بده ک🥴

حالا اشکال نداره.بار آخرت باشه😂

https://uupload.ir/files/v3ho_۲۰۲۰۱۲۳۰_۱۱۴۱۴۷.jpg سلام دوستان روزتون بخیر.🌺🌺🌺 سایز#   ...

@طلاسفید  

@sepiiiiiideh  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سميه نمياد يا من نديدمش

https://uupload.ir/files/ysvr_screenshot_۲۰۲۰۱۲۳۰-۱۱۴۵۳۲~2.png

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده