2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054287 بازدید | 118822 پست
@فندق_فسقلی  

سایز#  

سلام عزیزم خسته نباشید،چون تازه شروع کردم این اولین سایز  هست 

ماه دی

دور سینه105، دورکمر88، دورباسن107،دورشکم103، دورران61، دوربازو34   

لطفا برای شادی روح مامان مهربونم یک صلوات یا فاتحه میفرستین، ممنونتون میشم                                                     عضو تاپیک بامداد خمار جان ، سرگروه فندق_فسقلی عزیزم ، وزن شروع چالش: ۷۴ ، هدف اول : ۶۵ ، هدف نهایی : ۵۸
بترکی🙃🙃🙃😂ما دیگه در این حد موضوع رو باز نکردیم که🤨🤨🤪

😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎میخوای راهنمایی کنی.درست راهنمایی کن.

ترکیدم🎊🎊🎊😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایز#  

بچه ها من ماه اوله که سایز میزنم

ولی شما سایزاتونو دادین منم تگ کنین بخونم.

@سمیه1396      

@چوب_بستنی      

@مندا      

@sanaz79      

@mhds12      

دور گردن: ۲۴.۵

بالاسینه: ۹۹.۵

سینه: ۱۰۲.۵ (بدون لباس🥶)

زیر سینه: ۹۲ 

معده:۸۷ 😬

کمر: ۸۴.۵

شکم و پهلو: ۹۴

زیرشکم: ۹۴

زیره زیر شکم: ۹۲ (یعنی دوسانت شکم دارم همش ها😬)

باسن: ۹۸ (اینم آب شده طفلک ۱۰۴ بود😬)

ران: ۵۸.۵ (بدنسازی میرفتم ۶۴ بود😬 بهتر که لاغر شد😐)

ساق پا: ۳۶

مچ پا: ۲۴.۵

بازو: ۳۱

ساعد: ۲۳.۵

مچ دست: ۱۶

[QUOTE=170592892]خودت حساب کن خاحر زیر قدرتی حساب میشه رو هوازی 

عجب🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بعدا....بوووووق اونو چجورب حساب کنیم.استاد چیز😂😂😂😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
راهنمای چیییییییز برات بروشورشو میفرستم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حتما بفرست.

فقط با رسم شکل باشه😂😂😂

ن والا،تگ نکردی اصن برا گزارش هات،منم تگ نکردم دیگه.😄گفتم شاید توی رودربایستی مونده بودی و زیاد دوس ...

ن فداتشم چ رودربایسی😌

نگی دوروغ میگم.ولی خدایی دوستدارم بیشتر باهات اشنا بشم.🤗

مخصوصا گفتو گو های شب با فاطمه و پروانه و ساناز و با مربی گری الاهیدا

ک تایپک میره روی هوا😂😂😂😂😂

شب اگر همسری بزاره بیام تگت میکنم بیا توی جمعمون و بحثمون

خوش میگذره😘😘😘😘😘😘

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

عزیزم ورزش پا چه حرکتهایی انجام دادید؟ واسه ساق پا مدنظرمه🌹

پروانه اسکوات دویدن پیاده روی البته ورزش و زمان و تعداد رو keep برام تعیین می کنه خیلی راضیم ازش بعضی روزها ۱۵ دقیقه و گاها نیم ساعت البته دو ست می سه با استراحتهای ما بین ورزش

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
مرسی عزیزم 🌹❤️

فدات گلم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

دوست دارم دیانا ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

فدای تو 

منم دوست دارم هوار تا 

عزیزمی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💋💋💋💋💋

اطلاعت باید دقیق باشه بسته به وضعیت قدرتی یا هوازی حساب میشه  دیگه خودت حساب کن کودوم به کودو ...

@بامدادخمار  

الهه خانم بیا یه تجدید نظری بکن.باید یه چند نفری را اخراج کنی.

دارن تاپیک را منحرف میکنن😂😂😂

@آلاهیدا  

@sanaz718 این دو نفر مجرم اصلین😂😂😂

چرا نمیتونی خو مشکلت چیه آخه دخمل خوب؟؟؟؟؟

@آلاهیدا  

درخواست دوستیمو قبول نمیکنی 🥺🥺🥺🥺🥺

سایز#   بچه ها من ماه اوله که سایز میزنم ولی شما سایزاتونو دادین منم تگ کنین بخونم. @سمیه1 ...

متر گرفتم دستم هرجا پستی بلندی بود سایز زدم😬

راستی دست و پا دست راستمو زدم شما کدومو زدین؟😬

قاعده قانونی نداره؟؟؟😬😬😬