2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054284 بازدید | 118822 پست
مجرم اصلی @آلاهیدا   هست  

به جااااان خاله قووووورباغه من بی گووووونااااهم

فقط خواستم روابط خانوادگییییی بهبوووود یابد 😂😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باشه بابا مشته همون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا حفظش کنه برات😂😂😂😂😂😂 ک سایزت دستشه😉😉😉😂🤭🤭🤭🤭🤭🤭

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

حلقه رفتم نابود شده بودم یه ساعت تمرین کردم بلد نیستم اندازه یه دست کبود شدسیاهه سیاه بعداز چندروزه ...

آره منم اوایل کبود شده بودم شدیده درد میکرد هرکی به من دست میزد یه جیغ می کشیدم ولی الآن دیگه کبود نمیشه ولی اگه دو روز نرم استخوانی کمر درد میگیره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سلام روزتون بخیر باشه 🤗😍

ماه اوله که سایز میدم 👇🏻

سایز#   ۹۹.۱۰.۱۰

بازو       ۲۹

سینه      ۸۷

کمر        ۷۰

شکم      ۷۸

باسن     ۹۶

ران        ۵۲

ساق پا   ۳۳

@کچر  @رزااااااااااااااا  @دختر_گندم  

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

@آسنات99‍  من ماهاي پيش رژيم نبودم سايزمو نگرفتم چون ميدونستم چاق شدم ميترسيدم اما سايز ١٠ مهرمو دارم اونو ميزارم و اينكه افزايش سايز دارم الان چون از همون موقع شروع شد رژيم نبودنم دعوام نكن عشقم @آسنات99  

سايز#  

١٠ مهر

بازو___________٢٩

دور سينه_______٩٠

دور كمر________٧٥

دور شكم_______٧٦

زير شكم________٨٧

دور با سن_______٩٧

دور ران_________٥٥

١٠ دي

دور بازو________٢٩.٥

سينه___________٩٥

معده____________٧٨

شكم_____________٨٠

زير شكم___________٩٠ يا ٩١ بين اين دو مونده بود

كمر_______________٧٧

با سن_____________١٠١

ران_______________٥٩

ساق پا_____________٤٠

مچ پا______________٢٤

ساعد دست__________٢٥

مچ دست____________١٦

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بیا بعدا بگو آلاهیدا مجرمه.این سانازم زیر آبی کار خودشو میکنه. @آلاهیدا      @sana ...

اطلاعت باید دقیق باشه

بسته به وضعیت قدرتی یا هوازی حساب میشه 

دیگه خودت حساب کن کودوم به کودومه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

@رزگلبرفی  رفع ابهام شد فرزندم؟؟؟؟ یا واااااضح تر بگگگم؟؟؟؟؟

@sanaz718   دل الهه خوشه بچه هاشو دست کی سپرده؟ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
چشم عزیزم مرسی😍 فستم بگیری همون هفته ای یه کیلو کم‌ میکنی؟؟؟

نمیشه گف واقعا بدن با بدن فرق داره بعضی بچه ها در هفته یکونیم کیلو تا ۲کیلو کم میکنن بعضیا گرمی 

منم بعد یک ماه تازه یک کیلو کم کردم  متابولیسمم پایینه یبوست هم تاثیر داره تازه این هفته از استپ در اومدم ، اما فست یجور شوک ب بدنه و موثر

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

سایز 99/10/10

دور گردن 37

دور سینه  97

دور کمر 80

دور شکم 88

دور باس ن 110

دور ران 62

دور ساق پا 39

دور مچ پا 24

دور مچ دست 16

دور بازو  31

دور ساعد 28

@خوشگلشششونم    

@شومیخک    

@princesspeach    

@گل_ایل   

@آسنات99   

@خانم_مانکن

همینکه صداقت داشت😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@زیتونپرورده     سلام عزیزم،منم ۵۰۰.آرههه ۳۰۰ کالری با ایروبیک تو خونه...ولی یکم سرم گیج ...

سلام عززیزم

اندازه هات تغیر کرده؟

این همونه که چند روز پیش فرستادم برات 👇🏻🤗

بازو       ۲۹

سینه      ۸۷

کمر        ۷۰

شکم      ۷۸

باسن     ۹۶

ران        ۵۲

ساق پا   ۳۳

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
داری وسوسه می‌کنی رو به کبودی😂😂😂

حالا وسوسه شو شاید عادت کردی به رفتن 😅😅

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪