2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054285 بازدید | 118822 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام و صبح بخیر همه خوش تیپا  

@آسنات99 جاااانم هنوزم نمیتونم ورزش کنم کمرم به مو بنده! خداروشکر کاهش سایز داشتم ولی خب کمه،از شکمم راضیم  

سایز#  

10/مهر    10/آبان   10/آذر    10/دی

دور مچ       18          17        17        16.5

دور ساعد    27          26       26       25.5

دور بازو      32           31       31      30.5

دور با.سن    100          98       98       97

دور سینه    109          107      106       105

دور کمر     ----            97       96       94.5

دور ران      58          55       54        51

دور ساق     40           38       37      36.5

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  
سلام امروز یه صبحانه طبق برنامه خوردم یه ناهار عالی رژیمی برا خودم درست کردم نیم ساعتم پیاده روی ...

سلام عزیزم 

الان خوبی گلم؟ انشالله هر اتفاقی هست خیر باشه 🌹

مراقب خودت باش گلم و از امروز قوی تر شروع کن 👍🏻🌹

Null
خب من ۱۰۲۴ مجاز مصرفی ۱۲۲۰ @کچر   @گل_گندم     دوستون دارم🌺

سلام عزیزم خوبی؟

گلم کالری مصرفی بیشترو میتونید از کالری روزهای باقیمونده کم کنید یا با ورزش بیشتر جبرانش کنی

اگر از صبح مواد غذایی اون روزتونو وزن کنید،کالریشو حساب کنید و تو ظرف جدا بزارید، خیلی کمک میکنه که بیشتر از مجاز مصرف نکنید

آب هم زیاد بخورید حداقل هشت لیوانو بخورید جلوی گرسنگی کاذبو میگیره میتونید آب ولرم بخورید اگر به آب سرد میل ندارید

ورزش کردن حسی داره که باعث میشه راحت تر به مصرف غذا نه بگم 😅شما هم امتحان کن شاید واسه شما هم اینجوری بود 👍🏻🌹 

Null
 سلام گلم من هستم ولی از عصر به بعد تا ورزش نکنم ، نمیام تاپیک که واسم انگیزه بشه😅😅😅😅 ...

منم خوبم عزیزم روزه میگیرم فعلاتاهم قرضام ادابشه هم خیلی پرخوری نکنم😂

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
سلام خیشگلم ... ایول دمت گرم ... عالی بودی ...  من دیروز فست بودم ولی یه چیزی شد مجبور شدم است ...

روزه ات قبول منم دیروز نتونستم فست باشم امروزهم نمیتونم یکم کم خونی دارم پارسال سق ط داشتم و زایمان داشتم فست نمیتونم برم فقط کالری مو کم میکنم 1520 هست با 1200 بستم دیروزو. 

خیلی خوبه،،قبل از وعده های غذاییت آب بخور🐥🌻

سلام سرگروه عزیزم ❤️ دیروز 8تا الی 9 تا لیوان اب خوردم 

بعد دیروز نتونستم فست باشم هم به خاطر یکم کم خونی دارم هم کلا سرگیجه میگیرم ولی کم تر از کالری مجازم کالری مو بستم با 1180 

ای واااای 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 چه دردی رو برام تازه کردی مامی 😔😔😔😔😔😔😔😔 منم این حال رو تجربه ...

خواهش ميكنم گلم خوب كردي 

ب قول معروف مرگ يكبار شيون هم يكبار 

كار نشد نداره 

حتي  اگه ٢٠٠ كيلو هم باشي ميشه مانكن شي 👍🏼👍🏼🦾🦾🦾

😂😂😂😂😂 لاغر که شدی همه دیوونت میشن 😉😉😉😉

یس یس صد در صد🤭

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر و شادی❤❤

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بچه ها من دیشب فستم به فنا رفت😕

روز اول پریودم بود و شدیدا درد داشتم خیلی ضعف کردم تا عصر تحمل کردم دیگه شام رو کامل خوردم🙈

از امروز ۲۰۰ تا کم میکنم از کالریم و سعی میکنم فست های بعدی رو رعایت کنم

@گلعنبر  

@زی_زی_گولووو  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه