2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054392 بازدید | 118822 پست
😂😂😘😘😘😘😘بسلامتی انشالله الان حس و حالت دقیق چیه؟😊😊😊استرسم داری،استراحت و ایناش چن روزه؟جان ...

استرس ک تا دلت بخاد......شبا تا سحر خابم نمیبره خابم میبره 6 صب بیدارم باز خابم نمیبره درگیرم کلا..همش میگم نکنه برم برنگردم.....جایگزینم ی نفر و میذارم ولی گفته باشم خودم زودی برمیگردم.....موقت سرگروه میذارم هااااا😕😕😕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله بسلامتی بری و بیای،با اندام جدید😎😎😎😎 بیای کل تاپیک زخمی کنی😎😎

اوووووفینا😎😎😎😎😎😎😎😎😎👙👙👙👙👙

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
 به خاطر اینکه عکس هم که شدی بدی، کسی را جایگزین نمیکنیم😂😂😂😂😂😂😂😂 گرونگان گیریه و ...

خودمو نگو خاب ندارم دختر میترسم ....میگن دردش خیای زیاده خیلی...ولی بکشمو خوشگلم کن😅😅😅😅

استرس ک تا دلت بخاد......شبا تا سحر خابم نمیبره خابم میبره 6 صب بیدارم باز خابم نمیبره درگیرم کلا..ه ...

واي الهه منم بينيمو عمل كردني اينجوري استرس داشتم داشتم ميرفتم اتاق عمل رنگم پريده بود

الان ترميم ميخوام برم دنبال دكتري ام كه بيهوش نكنه سر كنه

😁😁😁😁😁

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

واي الهه من بجاي تو ذووووق دارم بخدا انشاءالله بسلامتي بري عمل كنيو خوش هيكل شيو بياي عكساي خوشگل م ...

فدات بشم عشقولم....💋💋💋حتما....ولی ب کسی نگین عملی شدم...بگین با ر(یم و ورزش این هیکل و ساخته😜😜😜

مرسی اخه  قهوم خیلی تلخ بود ریختم ولی چشم😘

نوش جونت گلم🌸🌸🌸

خودمو نگو خاب ندارم دختر میترسم ....میگن دردش خیای زیاده خیلی...ولی بکشمو خوشگلم کن😅😅😅😅

هیچی‌نمیشه، نترس...😉

از کار دکترت مطمئنی؟ اسمش‌چیه؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 فدات بشم عشقولم....💋💋💋حتما....ولی ب کسی نگین عملی شدم...بگین با ر(یم و ورزش این هیکل و ساخت ...

عزیزم انشاا.. بسلامتی عمل کنی همونجور ک دلت میخاد..

مگه رژیم رو شما جواب نداده؟😔

@زیتونپرورده   @mhds12   @پیشی_جغد_ملوس_اوسگول     سلام عزیزان...پریشب ب ...

دورت بگردم آش رشته پر کالری و پر از کربو هس حداقل ده قاشق تو وعده ی ظهر کافی بود....واسه شب جالب نی عسلم....ب هر حال نوش جونت..اعتدال و رعایت کن❤❤❤

فدات بشم عشقولم....💋💋💋حتما....ولی ب کسی نگین عملی شدم...بگین با ر(یم و ورزش این هیکل و ساخت ...

😂😂😂😂😂 

نچرال#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

اصل كاري كه با اراده خودت بوده كه شدي ٧٠ عشقم 

واي من عاشق پيكر تراشي ام خيلي خوبه خدايي

راستي كدوم شهري دكترت كيه؟ مماخم عمل ميكنه؟

دنبال دكتره خوبم دكتره خودم كه ر.......د

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏