2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054326 بازدید | 118822 پست

سلام خانمای گل

وزن شروع      وزن هفته قبل   وزن جدید     وزن هدف

۷۸                  ۶۹۹۰۰             ۶۹           ۶۵انشاءالله🌺

@زیتونپرورده  

@بامدادخمار  

@sanaz718 دوباره تگت کردم ذوق کنی😅😅

@sepiiiiiideh  

@آینازخانوووووووووم  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خانمای گل وزن شروع      وزن هفته قبل   وزن جدید     وزن هدف &nb ...

@آینازخانوووووووووم‍ 

@طلاسفید‍ خانمی منتظر یک بهمنم🥰🥰

@چوب_بستنی‍ وزن کردی عزیزم.

@آلاهیدا‍ بهتری خانمی؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
وزن هفته قبل ۶۲٫۵_۶۳ این هفته ۶۲٫۵  البته روزه هستم و صبح غذا خوردم ناشتا نبودم با ۴ لیوان آب و ...

سلام عزیزم روزه ات قبول حق باشه التماس دعا🙏🙏😍😍

بااین حساب وزن این هفته ات کاذبه چون شرایط وزنکشی رونداشتی😍😍کاهشت مبارککککک وپایداررررر🎉🎇🎇🎆🎊💃💃💃🎊🎊💙💙💙💙

مرسی عزیز دلم 🌹 ۱۶۳ هستم

پس تقریبا هم قدیم 😍 هدفامون هم یکیه 🥰

همه بهم میگن ۵۰ کمه 😣 ولی به نظر خودم خوبه 

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
سللم آسنات جون ‌.من عادت ماهانه ام روز سوممه!وزن نمیکنم خودمو!

سلام عزیزم💙باشه گلم پس بروتوتاپیک وزن اینجوری بنویس.  وزن شروع...وزن هفته قبل....الان🎈.  هدف...

روزای پری روبااین بادکنک نشون میدیم😍

پس تقریبا هم قدیم 😍 هدفامون هم یکیه 🥰 همه بهم میگن ۵۰ کمه 😣 ولی به نظر خودم خوبه  

به منم میگن اما تصمیم واسه ۵۰ قطعیه 💪🏻💪🏻💪🏻راستی شما چند ساله هستید گلم؟😍

Null
@nafasi20    سلام عزيزم شروع ٩٢/٢٠٠ شروع چالش پاييزي ٨٦/٦٠٠ هفته قبل ٧٧/٨٠٠ امروز با ...

سلام خوشگل خانم😍کاهشتتت مبارککک وپایدار🎊🎊🎆🎇🎉💃💃💃💃💃.  کارت.بیسته# 💪

توتاپیک وزن هم بزارالهه صفحه۴۲۱تویه پست توضیح داده🌼🌼🌼.  

سلام ب روی ماااااهت گلم😍😍😍😘😘😘😘😘🐥🐥🐥🐥 صبحت بخیر و شادی😍😍😘😘😘 نه گریم گرفته🥺🥺🥺🥺 ه ...

قربونت عزیزمی😘😘😘😘

االهی عزیزم آره خیلی توسرماسخته😥

انشاءالله که درست بشه ودیگه هیچوقت لوله آبتون نگیره 🙏

پس تقریبا هم قدیم 😍 هدفامون هم یکیه 🥰 همه بهم میگن ۵۰ کمه 😣 ولی به نظر خودم خوبه 

سلام عزیزم،وزن الان شما وزن هدف منه تقریبا.سایزاتو داری که مقایسه کنم ببینم چقدر فرق میکنم برسم به وزن شما؟

زندگی سالم و کاهش وزن(بامداد خمار)>گروه سبز  شروع :اول دی/قد۱۶۵،وزن اولیه۶۱،وزن فعلی ۵۹.۱،وزن هدف ۵۶.💖💪💪💪به زودی موفق میشم😉🥰
@آینازخانوووووووووم ‍  @طلاسفید ‍ خانمی منتظر یک بهمنم🥰🥰 @چوب_بستنی ‍ وزن کردی عزیزم. @ ...

عالی کم کردی عزیزم😍😍همینجور با اراده ادامه بده 😙منم تشویق کن😉😉

منم بیصبرانه منتظرم😅😅 کِی بشه یکه بهمن ایییییی خداااااا

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
به منم میگن اما تصمیم واسه ۵۰ قطعیه 💪🏻💪🏻💪🏻راستی شما چند ساله هستید گلم؟😍

اره منم تصمیمم قطعیه اخه میگن تو تثبیت احتمال ۲ کیلو افزایش هست 😱

من ۲۱ سالمه عزیزم 🤗

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
سلام عزیزم،وزن الان شما وزن هدف منه تقریبا.سایزاتو داری که مقایسه کنم ببینم چقدر فرق میکنم برسم به و ...

سلام گلم 

اتفاقا قصد داشتم امروز اندازه بگیرم 

اندازه گرفتم تگت میکنم ببینی 🌹