2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054255 بازدید | 118822 پست
من احساس میکنم تو حلقه زدن خیلی خودم و تکون میدم از گوگل فیلم گرفتم اصلا زن تکون نمیخوره حلقه خودش م ...

منم اول همین مشکلوداشتم خودتوزیادتکون بدی میفته باید فقط تمرین کنی تا قلقش دستت بیاد

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396   سلام سرگروه جونم.شبت خوش عزیزم. این گزارش امروز من ببین چطوره؟👇🏻 ...

سلام گلم🌸

حرف.نداری#  👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

به معده ام میخوره جایی وسط پهلو پشتم😅😅

وزن شروع:115وزن فعلی:9۳.۸00 وزن هفته پیش :۹۴.۴۰۰😭😭 وزن هدف73قد:173 عضوگروه بنفش💜💜بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران میگویند تو نمیتوانی💜💜   خواهش میکنم درخواست دوستی ندید.ممنون
سلام شبتون خوش گلبانوها صبحانه بیسکویت ساقه طلایی باچای ویکمی نون تافتون خالی میان وعده پرتقال نه ...

سلام گلم🌸

خیلی خوب بودی👏👏💪💪💪

روزایی که وقت نداری،سعی کن حداقل در حد ۱۵ مین در طول روز ورزش ( رقص، پروانه و طناب ، چالش های اسون ) داشته باشی...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آفرین😬 بقیه چیکار کرده بودن؟؟؟؟ راستی باید ۸ لبوان آبمم حساب کردم بخورم حس میکنم کمتر میخورم😐

منکه اصلا آ نمیخوردم قبل رژیم اگه ازتشنگی میمردمم نهایت نصف لیوان یه لیوان داریم دوبرابره اون یکی لیوانای شوهرم بااون اب میخوره شیرنمیشه بااون یکیا امشب گفتم یه دونه ام بمم بده گفت مطمئنی گفتم اره همه روبه زور خوردم همینطوری مونده بود😂

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪

راستی شما فقط آب ۸لیوان میخورید یا چایی رو هم حساب میکنید

وزن شروع:115وزن فعلی:9۳.۸00 وزن هفته پیش :۹۴.۴۰۰😭😭 وزن هدف73قد:173 عضوگروه بنفش💜💜بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران میگویند تو نمیتوانی💜💜   خواهش میکنم درخواست دوستی ندید.ممنون
منکه اصلا آ نمیخوردم قبل رژیم اگه ازتشنگی میمردمم نهایت نصف لیوان یه لیوان داریم دوبرابره اون یکی لی ...

مام از اون لیوان گنده ها داریم😬

نمیتونم کامل بخورم

ولی دوروزه عجیب تشنه م میشه😬

حتما درگیرن خب همینکه توام هستی انگوزه میدی خیلی خوبه

هیچوقت فک نمیکردم منم یه انگوزه دهنده باشم😂😂