2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064956 بازدید | 118822 پست
منم کارای شما انجام میدم اما بی نتیجه  فقط اب زیاد و هفته ای یبار کوهنوردی نیمرم

خود آب خوردن میدونی چقدررر مهمه ،متابولیسم بدنتو میبره بالا یبوست نمیگیری ،تازه برای پوست هم خوبه من روزی یک و نیم تا دولیتر میخورم جلوی اشتهای کاذبمو هم میگیره ،بجای کوه نوردی ،ورزشهاتو با دمبل انجام بده 

هر جا رو که خواستی لاغر بشه با دمبل سبک و تند تند حرکاتو انجام بده ،و هر جا رو خواستی فرم بدی با دمبل سنگین و اروووم انجام بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام‌گلم🌸 خوش‌اومدی🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 تلاش کنی حتما تا عید خوشگل‌موشگل‌میشه اندامت🙃

مرسی عزیزم

تموم تلاشمو می کنم تا چشم روی خوراکی های خوشمزه ببندم😁

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡
منم نارنجی ام عزیزم، باید ۱۵ کیلو کم کنم موافقین تو تلگرام یا واتساپ گروه بزنیم از حال هم باخبر باش ...

تو رو خدا تو تلگرام بزنید منم بیام چی میشه ،تو واتساپ شماره هاتون پخش میشه ممکنه یه اقا وارد بشه خطر داره

تو رو خدا تو تلگرام بزنید منم بیام چی میشه ،تو واتساپ شماره هاتون پخش میشه ممکنه یه اقا وارد بشه خطر ...

برای من فرقی نداره شما گروه بزن هرجا دوس داری، منم اد کنین

درخواست دوستیمو قبول کن شمارمو بدم

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
فدات😘 انشاءالله کاهشات عالی باشه سرذوق بیای برای رسیدن به هدفت تلاش کنی کم آوردن نداریم دیروزودداره ...

زهراجون یدونه کتلت که اندازه ی کف دست باشه چند کالری داره؟؟تو مانکن ۵×۱۰ رو زده ۱۰۰ تا ..۱۰×۱۰ رو زده ۲۰۰ تا ..کدومش درسته برای این سایز کف دست؟

سوگلی خدا منم💜
تو رو خدا تو تلگرام بزنید منم بیام چی میشه ،تو واتساپ شماره هاتون پخش میشه ممکنه یه اقا وارد بشه خطر ...

شما ک اضافه وزنتونم ب ما نمیخوره🤔

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
سلام گلم دو صفحه ی اول و خوندی؟؟ نیاز نیس ب من سایز و وزن ب من بدی❤

بله خوندم.مرسی  

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

الهه دلم خواستت، فقط اومدم همینو بگم جات یه جایی خیلی خالیه 😪😪😪😪

دلتنگ#

@بامدادخمار  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

آلاهیدا... کجایی عخشم ... رفتم به فنا ... بادکنکی شدم☹☹☹ ... کمرم درد ... بادکنک ندوست ... ورزش نمیتونم 🥺🥺🥺

@آلاهیدا  

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
بیا این گوشه رو برات نگه داشتم  حالا وسایلتو با خیال رااااحت باز کن 😁😁😁😁

دمتم گرم فقط جای من گرم نباشه من گرما رو دوس ندالم🥺

چیکا میکنی با رژیم این هفته چطور بودی؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻