2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054269 بازدید | 118822 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@mami_sadra   عشقم ممنون بخاطر اون پیامت ببخشید من صبح حالم خوب نبود تاپیک رو هم قفل کردم نشد ...

فدای محبتت تو یدونه ای مهربون جون😍😍😍😍

بامداد.خمار.متشکریم# 😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
بذا کف موکته .فرش خریدم بهت پس میدم😂😂😂

شما سرگروه طلایی هسید؟

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡
گزارش امروز من مجموع ۱۲۰۰ کالری  ص =نان و پنیره و کمی کره ن =دمپختک گوجه ش= سوپ میان وعده ...

آفرین خیلی عالیه💓

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
سلام سپیده جان  کالری مصرفیم امروز 200تاکمتر بود دیگه هیچ ایده ای واسه خوردن نداشتم مشکلی ندار ...

سلام گلم شبت بخیر❤❤

چرا گلم مشکل داره باید اندازه ی کالریت مصرف کنی نه کمتر نه بیشتر یه لیوان شیر بخور پر بشه😘

سلام خوبی عزیزم  چند وقته کم‌کردی  قدت چنده

سلام عزبزم 

فک کنم تو ۴ یا۵ ماه😁 من متابلیسمم کلا پایینه گرمی کم کردم، قدم هم ۱۶۰ هست  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
نمیدونم☹ ولی اسم شما رو الان زدم تونستم تگ کنم

بمن نگو شما معذب میشم 😂😂قراره بهم کمک کنیم مثلا عیب نداره ریپلایت میکنم

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪

بچه ها من تو گروه نارنجی هستم ۱۴ کیلو باید کم کنم

دنبال رقیبم🤪

کسی هست😁؟؟؟؟

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡