2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054282 بازدید | 118822 پست
اوناروم خوردم + شیرینی😂😂😂. ن من از صبح تنبیه ش کردم معده لامصب رو فعلا ی دونه سیب دادم بخوره از ...

😂😂😂😂😂

من فقط تونستم یه لیوان آب بخورم،،آب خوردم جاش نیستتتتتتتتتتتت،،،،،،ببینم کی گرسنم میشه😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهان از اون لحاظ😉 حالا که امروز اعتراضا جواب داد سایت باکلاس شد ماهم میتونیم😂😂😂

عمرا 😆 اگه سایت درست شد فیل ها هم پرواز میکنن 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@سمیه1396       سلام عزیزم منم عضو جدید گروه هستم خیلی خوشحالم که تونستم ...

سلام گلم🌸

خوش  اومدی💃💃💃💃🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

تا الانم عالی کم‌کردی... افرین به ارادت👏👏👏👏👏 ببینم تا اخر چالش چه میکنی💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

sepiiiiiideh@ میشه جوابمو بدی ممنون

وزن شروع:115وزن فعلی:9۳.۸00 وزن هفته پیش :۹۴.۴۰۰😭😭 وزن هدف73قد:173 عضوگروه بنفش💜💜بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران میگویند تو نمیتوانی💜💜   خواهش میکنم درخواست دوستی ندید.ممنون
سمیه۱۳۹۶@ فاطمه هستم  منم همراهتون هستم تا رسیدن به وزن ایده الم وزن هفته پیش ۸۴ امروز وزن ...

سلام‌گلم🌸

خوش‌اومدی💃💃💃💃🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

با قدرت به سوی زیبایی

همینا.میخایما#  💪💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🤩🤩🤩🤩🤩

چ امضای باحالی🤣🤣🤣🤣دختر ت نوسینده طنز میشدی خوب بود🤣🤣🤣 ب من یکم انگوزه بیاموز ای استاااااد😅

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇