2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065880 بازدید | 118822 پست
اخ اخ چه چيز بديع اين سرگيجه خدارو شكر بهتري🌺🌺🌺💋

خیلییی بده یعنی ادم کلا زندگیش مختل میشه دیگه 

قربونت عزیزم 😘♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام  بالاخره تونستم خگخ رو بگیرم😀😀😀😀 آب فراوون، 1 ق م شیره خرما، 1 ق غ عسل، سیب، 3 دونه ...

آفرین دختر با اراده 👏👏👏👏👏👌👌

منم روزه بودم 

میان وعده بادام و پفیلا خوردم 80 کالری 

برنج و خورشت کرفس خوردم 800 کالری 😁😑🤭🤕

دیگه هم چیزی نخواهم خورد زدم خودمو پوکوندم. 

هنوز ورزش نکردم ولی فعالین بالا بود امروز. 

اگه ورزش کردم تگت میکنم. 

این هفته کامل مهمون دارم پدر و مادرم اومدن. 

شاید برنامه ام بهم بریزه. 

@کارنلین  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم.اومدی بلاخره🤕🤕الان چطوری؟ میفهممت🥺دوباره شروع شده یه هفته س🥵🥵

سلام عشقم 

بهترم کامل قطع نشده یکم تلوزیون یا گوشی نگاه کنم گیج میشم موقع خواب هم که بدتره اصلا رو تخت و خوشخواب نمیتونم بخوابم یکم تکون بخوره من صد برابر گیج میشم 

عه برای توام شروع شده ؟ چیکار میکنی پس 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
دارو چی میخوردی الهه جون؟

متوکلوپرامید سیتریزین دیمن هیدرنات بتا هیستین مولتی ویتامین استازولامید پروپرانول هم برای تپش قلب خیلی شدیدی که داشتم 

نمک رو هم حذف کردم 🤢 

نگو خاهر🤕🤕🤕دلم خونه.نصف شب پا میشم انگار خونه داره تکون میخوره

وای دیدی ادم یوقتایی توهم زلزله هم بهش دست میده تپش قلب نداری ؟ 

آفرین دختر با اراده 👏👏👏👏👏👌👌 منم روزه بودم  میان وعده بادام و پفیلا خوردم 80 کالری  ...

مرسی 😻😻😻

روزه‌ات قبول👌

چه خوب خوش بگذره، خدا حفظشون کنه برات

منم ممکنه فقط برای گزارش شب بیام 

چشمام درد میکنه چند روزه

🔵 عضو گروه آبی تاپیک لاغری بامداد خمار 🔵 وزن شروع 70 کیلو ◀️69 کیلو ◀️68ونیم 🔵 وزن هدف 60 کیلو 🔵 من یه دختر قوی هستم😊😊
چه خوب اومدی😍😍سرگیجه داشتی خوب شدی؟؟؟؟

قربونت عزیزم😘😘 

بهترم 🤗

سلام عزیزم.خوبی.بچه ها خوبن. چقدر خوشحال شدم🤩🤩🤩🤩💖💖💖💖

قربونت عشقم 

چقدرررر دلم تنگ شده بود 😍😍

@فندق_فسقلی ‍  میشه کمک من کنی  من اسمم تگ نمیشه  اصلا هم به نی نی سایت وارد ...

@فندق_فسقلی  

اینجا ی بنده خدا گفت ۸ساعت مثل رژیم معمولی اندازه کالری مجازم م بخورم ۱6ساعت هیچی نخورم جز چای دمنوش ...

عزیزم اگه اینجا با ما رژیم میگیری باید طبق برنامه تاپیک پیش بری نه اینکه هر کی هر پیشنهادی داد انجام بدی اینجوری ما نمیدونیم شما چه روشی انجام دادید که کمکتون کنیم 

سلام عشقم  بهترم کامل قطع نشده یکم تلوزیون یا گوشی نگاه کنم گیج میشم موقع خواب هم که بدتره اصل ...

بلا ب دور الهه جون کرونا گرفتی!؟!؟انشالله زودی بهتر بشی

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

اره طلسم شده انگار فاطمه وزن کردی خودتو سمیرا که رفته زرد تو در چه حالی نکنه برا این عکستو نمیداری ...

نع میذارم...نمیدونم فک کنم ۸۴ اینا باشم🤐🤐🤐

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

شيريني چرا حواهر تو رژيم شيريني رو بايد ببوسي ارادتو قوي كن انگيزه داشته باش هدف تعيين كن واسه خو ...

مرسی از انرژی ک دادی😘😘...چشممممم حتما اینکارو میکنم

نع میذارم...نمیدونم فک کنم ۸۴ اینا باشم🤐🤐🤐

😑😑😑

استارت رو بزن اشکال نداره نوش جونت 

دیگه طرف دیگ نرو بیا پیش ما

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
بلا ب دور الهه جون کرونا گرفتی!؟!؟انشالله زودی بهتر بشی

قربونت عزیزم 

نه کرونا نگرفتم حمله سرگیجه گرفتم هر چند وقت اینجوری میشم سرگیجه شدید که اصلا قطع نمیشه تپش قلب حالت تهوع عدم تمرکز