2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
خداقوت😍😍😍چقدر عالی خانم کدبانو من فقط یه کم ترشی درست کردم  ولی به لواشکش اصلا فکر نکرده ب ...

مرسی خانومی 

نه دیگه هسته هم هر وقت از صافی رد کنی جدا میشه 

چه پیری دختر😡

ما تازه میخوایم خوش اندام بشیم😄👗💪

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
باوشه😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

سلام عزیزم،من خواننده خاموش گروهم،،تکسای شمارو هم خوندم،،نمیدونم چرا،خیییلی دلم میخواد خبرای خوبی برسه،،ندیده،نشناخته،برات آرزو میکنن بشه همونی که میخوای،،،خدا نگای قلبت کنه،،هر وقت تست دادی لایکم کن،اگه مثبت شدی قوول میدن درست حسابی بیام گزارش😅

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الکی!!!!!!!!!!🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯 پس بگو من انتحاری زدم بدجوررررررررر😢😢😢 من خو فقط بپر ب ...

سلام سرگروه مهربون 

عزیزم انشالله که آزمایشت مثبت میشه گلم 😍

یه مدت بود نتونستم نیومدم سایت

کالری مجازم مصرف کردم گاهی هم ۵۰ ۱۰۰ تای کمتر 

فست هامو با ۷۰۰ بستم  آب زیاد خوردم کم کم ۶ لیوان 

ورزش ۵ روزه ندارم ولی فعالیت و تحرک تا دلت بخواد داشتم

و اما گزارش چهارشنبه ..‌‌‌‌...

صبحانه ۱ ق غ کره ی حیوانی+ ۷ کف د نان لواش+چای کشمکش

م و بستنی میوه ای ۷۰ گرم 

ناهار کدو حلوای +ماست ۶ ق غ +  ۲ کف د نان 

م و بلال پخته (برای تست )الیوان شربت آلبالو +۱ق غ مربا

شام ۷ کتلت گیاهی کوچولو  کاهو  دوغ 

هندوانه  چای و۲ قند

مجاز ۱۸۰۰

مصرفی۱۸۰۰

@گلعنبر @الیhassan  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
خدا میگه بخاطر همین سهل انگاریته ک فندق بهت نمیدم اصلا فکر نمیکردم ک نباید اینکار رو میکردم از طرف ...

این چه حرفیه فندقی جون.حتما هروقت موقعش بشه یه نی نی نااااز میاد بغلت.میشه همدمت

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

دوستای خوبم شما برای درمان میخچه پا راه حلی دارین ؟درمان های خونگی 

یه مدت تردمیلم خراب شدش بعد من دیگه کتونی نمی‌پوشیدم توی خونه پیاده روی میکردم که این بلا سر پام اومده دیگه نمیتونم پیاده روی زیاد برم ممنون میشم کسی اگه میدونه راهنماییم کنه 

خدا میگه بخاطر همین سهل انگاریته ک فندق بهت نمیدم اصلا فکر نمیکردم ک نباید اینکار رو میکردم از طرف ...

فاطمه جان اصلا این حرف رو نزن مامان به این ماهی و خانومی 😍😘حساب و کتاب خدا با ما فرق داره خودش بهترین زمان رو برات انتخاب میکنه شک نکن 🌺

نصف شب پاشدم یادم اومد گزارش ندادم 😅

منم دیشب نون نخردمه... بله

سیب زمینی و تخی آبپز خوردم😏

@مهربان9999

@sepiiiiiideh  

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
حتما شیر و ماست بخور یعنی ۱۲۰۰تا کالری مجازت هست اونو پر کن بعد جدا ماست و شیر هم بخور  یعن ...

عزیز دلم شماام شیر میدی ؟؟بعد با این کار چاق نشم؟؟

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
اینم خوبه... منم سال اولم بود... ترش و شیرین میشه خوبه... من دوست داشتم مزه جدید بود. 

نوش جان😍

سلام سرگروه مهربون  عزیزم انشالله که آزمایشت مثبت میشه گلم 😍 یه مدت بود نتونستم نیومدم سایت ...

نوش جان عزیزم بسیار عالی😍😍😍