2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
@چاوشین     @زی_زی_گولووو     @الیhassan     سلام دوستان&nb ...

سلام گلم 

آره منم جمعه ها نمی تونم ورزش کنم 

ولی امروز بعد از ظهرگودی کارداش رفت بیرون 

فرصت و غنیمت شمردم ۴۰دقیقه حرکتهای ورزشی گوشیم وتکرار کردم 

دوروز بود خونه خواهرم ورزش نکرده بودم ولی کالریم وکنترل کردم 

امروزم صبح 

۱قوطی کبریت پنیر محلی

۵کف د نان

۴ق غ ماست 

۲ق  غ شیره 

۲ چای دو قند 

م و نصف کلوچه

نهار

برنج۶  خورشت آلو ۴ق.  لوبیا سبز سرخ شده ۳ق  شامی سینه مرغ ۴ عدد کوچک

م و نصف دیگه کلوچه 🙃۲چای ۲ خرما

شام خیار ماست ۲تا شامی مرغ کوچک 

م  و  ۱ سیب 

۱۰ لیوان آب 

@دیانا24  

@zahra_s @زی_زی_گولووو  

@الیhassan  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام گلم  آره منم جمعه ها نمی تونم ورزش کنم  ولی امروز بعد از ظهرگودی کارداش رفت بیرون&n ...

کالری مجاز ۲۰۲۲

کالری مصرفی ۲۰۳۷

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
الی جان من رفتم کانال صبا خیلی سخته برای وزن بالای ۹۰اصلاشدنی نیست فکر کنم 

برگریزونش برو فقط

بعد برگریزون تعادل برو

دوباره تکرار کن و وزنه هات سنگینتر کن تا ان شالله وزنت پایینتر بیاد

چالش برگریزونش مخصوص اضافه وزن بالاس

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
@چاوشین     @زی_زی_گولووو     @الیhassan     سلام دوستان&nb ...

گودی رو همراه خودت کن باهات کم بخوره. مثل کار من🤪

بهش کار خونه بده سرش گرم شه هوس نکنه خخخ

@عشقم_همسرمه     دو صفحه اول تاپیک رو بخون گروهتو مشخص کن پروفایل و امضاتم تغییر بده

سلام به روی ماهتون

امروز من اینگونه گذشت

مجاز ۱۶۲۰

مصرفی ۱۵۷۸

ورزش هم روز استراحتم بود هم انقدررر کار داشتم و سردرد که انجام ندادم

صبحانه نون پنیر گردو

ناهار سینه مرغ ابپز با ۱۶۰گرم برنج با کاهو فراوون و گوجه خیار

شام نیمرو و گوجه 

میانوعده شیر و برگه زردالو انواع بادوم هندی زمینی درختی فندق پسته (معلومه آجیل عیدمون ناخنک زدم 🤪🤦🏻‍♀️)پرتقال سیب لیموشیرین

@sepiiiiiideh  

@negin_slh  

@mary2772  

@چاوشین  

@گلعنبر  

بچه کسی راه کار داره که ممه ها کوچیک بشن     آ یا رژیم می تونه نرمالش کنه؟؟

عزیزم بافت سینه چربی هست وبا لاغری چربیهاش آب میشه ولی خوب پوست کش اومده و آویزون میشه 

راهکارش میشه عمل زیبایی اگر خیلی آویزون بشه مثلا با لاغری

سلام گلم  آره منم جمعه ها نمی تونم ورزش کنم  ولی امروز بعد از ظهرگودی کارداش رفت بیرون&n ...

عالیه😍😍

خیلی خوبه که تو مهمونی هم رعایت میکنی دوست جان

گودی رو همراه خودت کن باهات کم بخوره. مثل کار من🤪 بهش کار خونه بده سرش گرم شه هوس نکنه خخخ

ای بابا 😂

بیچاره اضافه وزن نداره خییییلی کم غذا وبدغداست!

هربار که من شروع کنم رژیم بگیرم اون جلوتر لاغر میشه🤪

سلام به روی ماهتون امروز من اینگونه گذشت مجاز ۱۶۲۰ مصرفی ۱۵۷۸ ورزش هم روز استراحتم بود هم انقدرر ...

خیلی هم عالی😍😍😍

مواظب خودت باش 

تخم مرغ چرا سرخ كني كه مضره همش چرا ابپز نميخوري ك خيلي مغيد تر هم هست گشنت ميشه چيزاي سالم بخور م ...

باشه چشم اروم باش😑حرص نخور😅🤦‍♀️

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇