2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
@مهربان9999    عزيزم ريپ نشدي اون پستت  ممنون گلم عيد شما هم مبارك گلي❤️❤️❤️ بابا ...

سلام دیانا جونم ممنونم عزیزم  از احوالپرسیت به لطف خدا و دعای شما خداروشکر کمی بهترند ولی کامل نه 

صفحه رند بيده رند طلبا

دیانا کجایی ک باز من معدم از هم وا رفت😑😑😑

دینا جون من عصرا ک میشه بشدت گشنم میشه 🥴🥺 بعد مامان خانم جان همشم برنج میپزه 😑 یا عصرا تخم مرغ سرخ میکنه😭 هرروزم شده یا نون یا برنج😭معدم از هم رفت چیکارش کنمم😭😭😭

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیز دل  من دیگه دوستان تگم نکردن منم کلا رژیمو بیخیال شدم😓

عزیزم نمیومدی سایت وگرنه من ک تگت میکردم😅نیومدی منم ی مدت تگ میکردم اما وقتی نبودی دیگه انجام ندادم 

بعدشم حالا ماها تگت نکردیم ت جرا رژیمو کنار گذاشتی😐امشب منتظر گزارشتم خودمم اگه نت داشتم گزارشم میدم 

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

سلام الهه جونم خوبی ؟بهار و برسام جون خوبند ؟الهه جون وقتی برای فرمدهی کار میکنیم مثلا 3 ست اسکات قرار بزنیم باید 3 ست رو یک جا بزنیم ولی بین هر ست یک دقیقه استراحت. یا این 3 ست رو باید بین تمرین های دیگه انجام بدیم مثلا یه ست اسکات یه ست دمبل باز یه ست ورزش دیگه ...تا اینکه حرکات تموم شه نمیدونم سوالم رو درست بیان کردم یا نه ؟؟?

ممنونم از راهنمایی های که میکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

@چاوشین  

@زی_زی_گولووو  

@الیhassan  

سلام دوستان 

گزارش دوروز تعطیلی🤪

یه کم کالری زد بالاو غذای ناهاروشام تکراری بود 

انشاالله از شنبه جبران کنم.

این دوروز متاسفانه ورزش نداشتم

کلاتعطیلی برام خوب نیست

بقول نی نی سایتی ها گودی خونه س رعایت کردن سخته😂

گلم درست تگ نمیکنی منو تو اعلاناتم نمیاد😓 گزارشتم خوبه همینطور ادامه بده👏

😅مرسی ممنون

گروه بنفش وزن ۸۲.۷۰۰ قد ۱۶۸ دوست دارم لاغر بشم از بچگی تپلو بودم 😓😓هدف اول ۷۹💪💪💪رسیدم😁😁 هدف دوم ۷۵😁😁هدف سوم ۷۰😁😁💪💪هدف چهارم ۶۵ من میتونم 😁😁وزن فعلی ۶۹ هورا فقط ۴تا دیگه مونده ..وزن الان ۶۶ اخیش