2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
رنده رنده😅😅😅یادش بخیر عزیزم واقعنی دو هفته مونده تا زایمانت؟؟؟

آره عشقم

وااااای نگووووو خودم به تاریخش نگاه که میکنم،استرس بهم دست میده😊 هم دلم میخواد زودتر راحت بشم هم اینکه یادم به زایمان میفته تنم میلرزه😁

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رنده رنده😅😅😅یادش بخیر عزیزم واقعنی دو هفته مونده تا زایمانت؟؟؟

میگم ساناز جون چقدر جای سمیه جون خالیه😥دیگه ازش خبری نشد

میخواستم تگش کنم آبی نشد

از الهه جون استارتر هم بیخبرم،نمیدونم سایت نیومدن یا من پیاماشونو ندیدم

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
وای توچرا؟؟؟

رسیدم به۵۷ اومدم شهرمون،ازبس گفتن چرااینجوری شدی،مریضی،و...اینقدحرف زدن،منم شروع کردم به خوردن،دیگه نتونستم جلوخودموبگیرم،شدم۷۸.از۷۵ شروع کردم تازه رسیدم به این وزن،خیلی سخت شده کم کردنم

ببین بدون برنامه یهو پاشو ورزش کن یهویی لینک اول برای صبا هست. چالش برگریزون اول انجام بده تا کلا ب ...

الی جان من رفتم کانال صبا خیلی سخته برای وزن بالای ۹۰اصلاشدنی نیست فکر کنم 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

[QUOTE=180804474][QUOTE=180791369]سلام دوستای مهربونم و اعضای محترم تاپیک  🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

سلام سپیده نازم ممنونم 😘😘یه مدت گردنم گرفته بود نمیتونستم تکونش بدم خیلی درد داشتم اما الان خداروشکر خوبم 

سمیه هم نیومده درسته ؟

چون خودمو مقید کردم حتما گزارش بدم اینم امروز بود مجاز ۱۶۲۰ مصرفی ۱۵۹۴ ورزش۴۰دقیقه صبحانه نون پن ...

فرزندم نوشابه چرا😅

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
@negin_slh   سلام چطوری من پری شدم یکشنبه هم وزن نمیدم

سلام خوبم قربونت ت جطوری  منم پری شدم

رژیم میگیری

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇