2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
جانم عزیزم خیلی خوش آمدی♥💙۲صفحه اول تاپیک روبخون شروع کن موفق باشی💪سوالی بودبپرس دوسته من😍💙♥💜💚 ...

سلام عزیزم....هنوزم میشه عضو شد؟

من تقریبا 64 کیلوم فکر کنم میخوام بشم 54 تو گروه آبی قرار میگیرم دیگه؟

دخترونه مرد باش یا میبری یا میبازن بهت...!!                                                                                                                        قد 165    وزن اولیه 66.350      وزن هدف 56

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر وقت خاستی شل بگیری ب این فکر کن ک رسیدن ب هدف ی سختی موقت دارع اما واسه هدفت تلاش نکردن و شل کردن ...

حرفت واقعا منو به فکر انداخت دوستم قصد داشتم برم تثبیت مدتی ولی میگم ادامه بدم اخر فروردبن تمومه شدم مانکن برم تثبیت بثیهو باز ی کمی زیاد کنن.پس مرگ بر سستی و پرخوری  

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

عزیزم خوندم کرونا گرفته بودی خدا رو شکر بهتری عزیزم اما به نظرم حالاخودت رو تقویت کن نه اینکه پرخوری ...

مامانمم همینو میگه ولی اعتماد به نفسم به شدت اومده پایین گفتم فعلا سالم خوری میکنم و کمتر میخورم ببینم چطور میشه ...رژیم سخت نمیگیرم

دست تنها با دوتا فسقل ی گودزیلا خیلی سخته باید هرروز ذره ذره تمیز کنم دیگ

خسته نباشی منم دوتا بچه دارم میفهمم چی میگی

ولی خداخیرش بده شوهرم خیلی کمکم کرد

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

والا گودی منو خورده  مگه میشع ی نظامی رو خورد اخه🤣🤣🤣 درگیر خونه تکونی هستم شدید نمیتونم گ ...

نظامیه کدوم ارگانن همسرتون ببخشید فوضولی میکنم همسر منم پلیس اخه گلم

عزیزم خوش اومدی گلم ❤ فعلا نرو توی گروه نارنجی چون سمیه جون تا چند وقتی نیستن باید بری گروه ابی عزی ...

عزیزم چه قشنگ براشون توضیح دادی😍😍

مهربون🥰🥰🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
میشه منو راهنمیی کنید من امضامو تغییر دادم ولی گروه نانجی رو ندیدم.حالا باید چیکارکنم ؟همینجان اکثرا ...

عزیزم من تازه دو هفته ست رژیمو شروع کردم

قشنگ تو این دو هفته تفاوت رو حس میکنم😍😍 خییلی لذت بخشه😍

هی به فردا نندازش. شروع کن.همین الان

مطمئنم یکهفته که بگذره دیگه خودت حاضر نیسی به هیچ قیمتی زیر رژیمت بزنی😍 از بس خوش اندام شدن حسش نااابه🥰🥰🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒