2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدازچندوقت دیروز دلو زدم به دریا ماشینو برداشتم رفتم آزمایشمو دادم بعدم رفتم کلینیک چند تا خال کوچی ...

وااای مهسا اگه بدونی چقد خوشحالم کردی 😄😄😄😍😍

افرین همین فرمون باش با اراده و قوی مثه همیشه😁

مگه میذارم از فردا ساعت 10 گزارش بدیم بخاطر وجود تو منم بهتر میشم مهسا پس باش 😋😋😙😙

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اره خیلی سردههه 😆😆😆 دلم تنگید براتون😍

عزیزکم من تازه بیکار شدم پسرم میگه مامان بیا با هم تی وی ببینیم😐😂

منم تنگوده بود دلم براتون جواب دادمت هنو لباس بیرون تنم بود😋😋😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

😳😳😳 شاید😂

وای نگو😂😂😂😂😐