2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
گذاشتم براسون همون قبلی روجدیدجایی نرفتم بگیرم😂😂😂😂😂من ازاون دسته ازآدمام که عکس نمیگیرم زیاد😃 ...

بزن قدش مثل منی،،یه عکس رو شونصد بار نشون میدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
ببخشید عشقم شوهرم اومده بود مجبور شدم برم...... الهی فدات من ک عاشقتم😍😍😍😍😘😘😘🐥🐥🐥🐥 خدا ...

انالله به حق حضرت زهرا دامنتون سبز بشه

وسال دیگه فندقتون توبغلتون باشه😍

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالله

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
گودیت پیش مامانشه؟اینجایی واسه اون میگم😍

نه هر شب ساعت 9 میاد خونه فردا هم جفتمون تعطیلیم

هر شب در حد پنج دقیقه سرپایی سر میزنه بهشون ولی جمعه یکم بیشتر میمونه گاهی منم میرم باهاش خواهراش میان آخه واسه همون

ادم دوست داره بره بیرون خب ختما که نباید خرید داشته باشه با دخترت نمیتونی بری کم کم پایه میشه برات ا ...

آخه انقد تنهایی با دخترم جایی نرفتم محدود بودم نمیتونم برم یه جوری میشم این موقع ها میگم چقد من بی عرضم که باید حتما یکی بچسبه به من😖😖

خوش بگذره عزیزم شوهرت چقد پایست همیشه خوش باشی😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ولی پری شدی نریاااا

آخه انقد تنهایی با دخترم جایی نرفتم محدود بودم نمیتونم برم یه جوری میشم این موقع ها میگم چقد من بی ع ...

نه مطمئن باش حساسیت ها کمتر میشه برار دخترت بزرگ بشه راحت اینور و اونور میری

اره شوهرم یه جا نمیتونه بند بشه جاده چالوس به خونمون نزدیکه تا شهرستان خور که اون برف بازی و سرسره بازی هستش همش یک ساعته ،باشه پری باشم نمیرم نمیشه اصلا

حسرت به دلموندم تعریف کنه امروز خوردغذا رو ولی چه فایده😔 کیک میپزم همه به به وچه چه این نمیخوره می ...

پ خاحر مقصر تو نیستی ایشون بد غذان

برا خودتون بپز و بخور حالشو ببر 

برنج براش بذار پلو پز البته با این اوصاف ک بد غذاست ایراد میگیره ووویییی

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉