2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
عزیزم هر وقت تونستی میتونی ب سوالم جواب بدی ممنون میشم من گروه ابی هستم تازه میخوام عضو شم چیکار کنم ...

خوش اومدی عزیزم🌼وموفق باشی 💙💙

امضاتون وپروفایلتون رو عوض کنید

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
ممنون عزیزم🥰🥰 الان نوبتم که دکتر بیاد. انشاءالله که جوابش خوبه. فقط مواظب خودت باش.فعلا رژیمو ب ...

فدات شم عزیزم. باشه گلم 😘

ایشالله ک با خبر خوش بیایی بیرو از مطب.منتظر خبرتم مریم جان

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقد عاااالی کم کردی افرین واقعا ک بهت حسودیم شد بیتربیت🤣🤣🤣🤣 چجوری انقد کم میکنی راز موفقیتت ب ...

😅😅💃💃😂😂

😎😛😝راز موفقیت  ورزشه

پیاده روی رو شروع کردم  روزی۱ساعت این خیلی تاثیر داشت بنظرم

باشه گلم ممنون💋💋💋

😘😘♥️💙💜💚💛

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
فدات شم عزیزم. باشه گلم 😘 ایشالله ک با خبر خوش بیایی بیرو از مطب.منتظر خبرتم مریم جان

ممنون عزیزم.

انشاءالله

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
چه بهتر تو مطبی از دکتر بپرس برا تقویت با سن😂😂😂😂بگو دوستم میخواد🤣🤣🤣🤣🤣

مگه داریم مگه میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دکتر قلب نه دکتر کیون😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
مگه داریم مگه میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ دکتر قلب نه دکتر کیون😂😂😂👌

😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

چجوری اینا رو دارم همشو بگو شاید پختم.خودتم آرینا میخوری وقتی میپزی؟؟من یادم نمیاد کی شیرینی خوردم😪 ...

اره اینو میخورم یدونه کالریش زیاد نمیشه چون عسل داره نه شکر البته پودر قند داشت من بجاش عسل ریختم

50 گرم پودر نارگیل 50 گرم پودر قند (که من بجاش کمی عسل ریختم)گلاب یک ق ،اگه خواستی دورنگ بشه میتونی یهیه ذره زعفرون دم شده  بریزی 

پودر نارگیلو آسیاب کن با گلاب و عسل مخلوط کن عسل یه ق ج خوری بریز با نوک انگشتت مخلوط کن تا حالت خمیری بگیره بعد داخل قالب مورد نظرت بزار من وسط هر کدوم یه پسته ی خام هم گذاشتم بعد بزار فریزر نیم ساعت بمونه بعد از قالب جدا کن خیلی خیلی خوشمزه ست و تقریبا رژیمی😉😉 اینم شکل و قیافه جذابش😍

https://uupload.ir/files/fkrb_img_20210110_192352.jpg