2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
اهان باشه گلم.بعد واسه ی هفته چ مقدار از هر کدوم بریزم؟ببخش وقتت رو گرفتما

خواهش این گفته بودم که بستگی به خودت داره دو قاشق عسل با یه قاشق چای خوری سیاه دانه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهش این گفته بودم که بستگی به خودت داره دو قاشق عسل با یه قاشق چای خوری سیاه دانه

مرسی مهربون ممنونم🤩💋

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
مرسی مهربون ممنونم🤩💋

خواهش 🌹

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام‌گلم نزدیک‌پری نیستی؟؟؟ مصرف ابت خوب  بوده؟؟؟ علت های کم نشدن وزن را ...

نه عزیزم نزدیک‌پری نیستم

خیلی آب خوردم

نمک نخوردم

خوندم‌ولی بازم میخونم ولی رعایت کردم

خیلی ام کاره خونه انجام دادم

میگم بخاطر کارا کوفته نشده بدنم سنگین نشون بدم؟؟؟

فردا بازم وزن نکنم؟؟؟

اوووووف چ کاهشی 😍😍👏👏👏👏👏👏👏 ده کیلو کاهش 😍😍😍😍

ممنون عزیزم😍😍😍😍😍

😎😎😎😃😃😃😃😃

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
اخه من میدونم از بس خوردم و ناخنک زدمو ریزه خواری بدون کالری شماری داشتم نکاهشیدم😂 ولی توله کردم ت ...

😂😂😂😂

چیزی دیگه تا تثبیتت نمونده 😉

موفق باشی 💪🏻

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
کالری هفته ی پیشم اینطوری بود یکشنبه ۱۳۶۸ | دوشنبه ۱۷۳۱ | سه شنبه ۸۷۰ | چهارشنبه ۱۵۶۸ | پنجشنبه ۲۰۸ ...

عشقم کالریت مگه ۱۵۰۰ تا نیست؟بعضی روزا رو یه کم بیشتر خوردی.ورزش تو بیشتر کن بزار سوخت و ساز بدنت بره بالا ایروبیک کار کن قدرتی کار کن

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
عشقم کالریت مگه ۱۵۰۰ تا نیست؟بعضی روزا رو یه کم بیشتر خوردی.ورزش تو بیشتر کن بزار سوخت و ساز بدنت بر ...

کالریم ۱۳۶۸ بعضی روزا اضاف خوردم

روزای دیگه کمش کردم

حلقه زدم‌مدام

مثلا ۱۴۲۶ تا مجموعا اضافه خوردم خب

روزای فستم ۱۲۳۵ کم خوردم، در کل ۱۹۱ ای اضاف خوردم

خب اینهمه ورزشم جای اون ۱۹۱ 😬

قاعدتا الان باید یک‌کیلوم کم میشد😭

دیشب یساعت حلقه رفتم ۴ ست ۱۵ دقیقه ای

جمعه ۵ ست یه ربعه رفتم

روزای قبلم فکر کنم یه روز ورزش نکردم

بقیه ش نیم ساعت یساعت حلقه رفتم