2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون عالی باشه وزن هفته قبل76.100 وزن این هفته74.600 @abremaman   ...

👏👏👏آفرین کاهشت عالیه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@آینازخانوووووووووم     @violoonist     @جید     @آرزوی_زیبا ...

سلام سمیرا جون. عیب نداره هفته بعد وزن کن. 

منم چون ترازو ندارم تو خونه چند هفته یا بار وزن میکنم خودمو. 

اینجوری بیشتر هم ذوق میکنم .چون یه دفعه ای میبینم چند کیلو کم کزدم. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
سلام گلم  کاهشت مبااارک 👏🏻👏🏻 منم هفته قبل ۵۵.۷۰۰ بودم این هفته ۵۵.۵۰۰ 😅

مرسی عزیزم ،خداروشکر انگار از اون هفته که کم کردم از استپ درومدم فعلا🥰🥰🥰کاش یه ۴ کیلو نان استاپ برم جلووو🤩🤩

تو هم این هفته کاهشت زیاد نبوده ،وگرنه از اول دی نگاه کنی ۲.۵ کیلو کم کردی.خیلی عالیه.بعضی هفته ها آدم کمتر کم میشه تو هفته بعدش ولی اضافه تر کم میکنه جبران میشه.چیزی نمونده هر دوتامون ۴،۵ کیلو ففط مونده خدا کمک کنه🌺🌺🌺👏🏻👏🏻👏🏻

زندگی سالم و کاهش وزن(بامداد خمار)>گروه سبز  شروع :اول دی/قد۱۶۵،وزن اولیه۶۱،وزن فعلی ۵۹.۱،وزن هدف ۵۶.💖💪💪💪به زودی موفق میشم😉🥰
مرسی عزیزم ،خداروشکر انگار از اون هفته که کم کردم از استپ درومدم فعلا🥰🥰🥰کاش یه ۴ کیلو نان استاپ ب ...

اره متاسفانه این هفته کاهشم کمتر بود ولی بهتر از هیچیه 😅

ولی تو عالی داری پیش میری راهی دیگه تا تثبیت نمونده 

به امید موفقیت 😉💪🏻

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

بچه ها من خیلی غمگینم

رفتم رو ترازو

وزن هفته ی پیشمم

دیروزو کلا پونصد و‌خورده ای کالری خوردم

بکی دوروز قبلشم پرخوری کردم‌ولی روزای بعد جبران کردم

کلا ۱۹۰ تا بیشتر از کالریای مجازم خوردم که اونم با ورزش جبران شد

پس چرا کم نکردم؟؟؟

سرم سریتا و‌روغن زیما رو باهم میزنم

اها اوکی🤗🤗🤗

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام سرگروه 😭 @سمیه1396  

سلام الهه جون😭 @بامدادخمار  

من این هفته شوک بودم داغونم یعنی داغون ورزشم کردم اخه چرا این جوری میشم دوباره وزنم اضافه شده ب جای اینکه کم بشه 71/600بودم اون هفته شدم 72/600الان یک ماه شده من حتی 100گرمم کم نکردم😭توروخدا دارم خسته میشم کم آوردم چیکارکنم کمکم کنیدچرا دیگه کالری شماری رومن اثرنمیکنه چرا ورزش می کنم دیگه سایزهم حتی کم نمی کنم تازه سایزهم اضافه میشه😭چرا اخه من همه رورعایت می کنم توروخدا الهه جون توکمکم کن خواهش می کنم یه راهی نشونم بده😭

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام وزن ابتدا ۶۳.۷ وزن الان ۶۲.۷ هدف ۵۳ ثابت مونده فکر کنمچون به خاطر پادردم ورزش نکردم  ...

سلام عزیزم

هفته قبل هم وزنت ۶۲.۷ بود؟

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

سلام سلام😍💚

@سمیه1396  

@بامدادخمار  

وزن اولیه امو یادم نیست دقیق ولی شاید ۷۷😀

وزن هفته قبل بخاطر ناپرهیزی که داشتم ۷۶/۹۰۰😑💔

این هفته اصن باورم نمیشه😍

۷۵/۳۰۰😋💪🍋🌱

گروه نارنجی🍋🌿.          ۷۷»»»»۷۵/۹۰۰»»»»۷۶/۹۰۰»»»»۷۵/۳۰۰.        im a strong girl😇🍋🌱💪

@دیانا24 سلام سرگروه جان، من امروز وزن کردم

در کماااال نا باوری رفتم زیر 90😍😍😍😍

89/800 شدم🤩🤩🤩🤩

چون بچه کوچیک دارم خیلی نمیتونم ورزش کنم، بیشتر کارای خونه و دویدن دنبال بچه، چند روز ی بارم ی پیاده روی با کالسکه میرم🤦🏻‍♀️

فوق العاده خوشحالم و انگیزه گرفتم😁😁

من چون حجم زیادی غذا میخوردم و الان تا حد مجاز مجبور شدم کلی غذامو کم کنم برای شروع کاهش عالی داشتم، چون شیر میدم و نمیتونم فست بگیرم، 2 روز در هفته روزه میگیرم ک بعد از افطار بیشتر از 1000 کالری مصرف نمیکنم

فقط نمیکردم انقدر زود همچین نتیجه ای ببینم

الهی ک خدا بده بهمون هر آنچه ک صلاحمونه 🥰

سلام دوستای گلم با توجه ب خوردن زیاد این هفتم کاهشم جالب نی 😒😋

هفته قبل 72600

این هفته 72100

ولی از همین الان باز دقیق اندازه میگیرم هفته بعد میام با یک کاهش تووووپ😄😄😄😄😄

@مندا @دختره_بخندون @لیلی_ومجنون @انرژی0مثبت @تبسم27  

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام دوستای گلم با توجه ب خوردن زیاد این هفتم کاهشم جالب نی 😒😋 هفته قبل 72600 این هفته 72100 ول ...

@صدف_20   @مامان_2_گل_پسر   @abremaman   @violoonist    @زیتونپرورده