2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
سلام دوست جونیا. من امروز تولد داداشمه کلی برنامه ریزی کردم چکارکنم هم عقده ای نشم هم کالریم نزنه ب ...

برنامت خوبه یه شب هزارشب نمیشه نوش جان ولی عوضش فردا دوبار ورزش کن😉اینم بگمااا نگفتم بخوری خودتو خفه کنی😂😂😂منظورم اینه بجا شام کیک بخور تولد داداشتم مبارک🥳🥳🥳

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برنامت خوبه یه شب هزارشب نمیشه نوش جان ولی عوضش فردا دوبار ورزش کن😉اینم بگمااا نگفتم بخوری خودتو خف ...

فدای تو دوست خووووبم.مرسی عذاب وجدانمو کم کردی   

۲۰۰تومن کادو سلفیدم زورم میاد نخورم.نه ی کم میخورم عقده ای نشم فقط اونم بجا شام  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
😻سلام دوستای گلم😻 💚گزارش 17 دی 1399، 6 ژانویه 2021😂😂😂 صبونه😻 سیب+ توت فرنگی+ خرما خشک( بیرو ...

ایولا عالی هستی خداقوت 👍👏👏👏👏

وزن شروع  ۷۵😬🙄وزن  هدف  ۷۰😍😋امید بخدا رسیدم بهش باب میلم نبود باز هدف میزارم😊🥰
آره منم درس میکنم عالی میشه خیلی دوس دارم 

با غذاساز؟چون من با مخلوط کن یکم زیادی طول کشید تا روغن بندازه

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍

سلام خوشکلا

۲۰دقیقه پیاده روی 

۱۵دقیقه حلقه زدم 

قدرتی

چرخش پهلو دو ست ۲۰تایی

روسی دوتا۲۰تا 

دست به پاشنه دوتا۲۰تا

دوچرخه دوست۲۰تایی 

دراز نشست نیمه دوست۱۰تایی 

@چوب_بستنی

@آینازخانوووووووووم  

ازین کره بگم براتون عاااالی.با آسیاب و میکسر خودم ساختمش. مواد توش بادام زمینی خام که بو دادم با کنج ...

عزیزم تو آسیاب معمولیم میشه درس کنیم؟

سلام خوشکلا ۲۰دقیقه پیاده روی  ۱۵دقیقه حلقه زدم  قدرتی چرخش پهلو دو ست ۲۰تایی روسی دو ...

عااالی  خسته نباشی خانم

سلام خوشکلا ۲۰دقیقه پیاده روی  ۱۵دقیقه حلقه زدم  قدرتی چرخش پهلو دو ست ۲۰تایی روسی دو ...

عالی👏👏👏👏👏👏💚💚💚💚💚

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

عزیزم تو آسیاب معمولیم میشه درس کنیم؟

تو اسیاب خوردش کن تو میکسر بریز بعدش ولی باید خیلی قوی باشه میکسرت.