2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه .به هیکللمون میخوره دعوایی باشیم؟فوتمون کنن پخش زمین میشیم😂😂😂تاپیکای خنده دار میریم.

اها😂👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سرگروه جون بدادم برس . چاق شدم شدید 🤦‍♀️🤦‍♀️کرونا گرفته بودم  دو هفته استراحت کردم و خوردمو ...

سلام گلم

الان خوبی؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه تو پری شدی؟

نه هنوز.. ولی به زودی میشم.. 🙃  چی شدخ یادی از پریم کردی😂

مرغ و هویج با هم سرخ میکنی؟؟ آخه اونم سرخ کردنی سانازی🤔🤔 ناهار آش دندونی خوردم حبوبات داره نمی‌خ ...

اره بخور انتخابت درسته،نه مرغ ابپز با هویج سرخ شده

من تو دوران رژیم خوردم این غذا رو.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بترکی آخه باهم بود پریمون من یه هفتس عقب انداختم😆😪

مال من معمولا ۵ روز ۵ روز ،،، زودتر میاد.. تقریبا  ۵ روز دیگه موعدم هست.. 

صبر کن ، امشب یا فردا دیگه ترکش‌میخوری..😁

من اینارو قبول ندارم

من شکر و قند رو قطع مصرف کردم.

برنج فقط هفته ای دوبار خوردم.

روغن رو کم مصرف کردم.

نون لواش رو اول غذا به اندازه نصف همیشه جدا کردم.

روزانه ۴۵ دقیقه پیاده روی کردم.

و روزی نیم استکان صبح و عصر مخلوط عرق شاتره و خارشتر خوردم.

دو هفته ای ۴ کیلو وزن کم کردم.