2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
فاتحه برای کی میخونی؟😂😂😂😂

😆😆😆😆😆😆 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای😍😍😍باز همت برادرمون از توبیشتره👍👍👍👍به تو باشه میبینی ۴۰ سالته بازم میگی سال آینده   & ...

اخه مردی کفتن، زنی گفتن... سرسنگین بشین کارتو انجام بده😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 عاطفه جون اره منم همین جور بودم مهمون داشتم میتونستم رعایت کنم اما خونه مادرشوهرم که جمعه باید ...

مشهدم گلم.تو کجایی

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
عجب روضه ای😭😭😭😭دلم آتیش گرفت😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ترکیدم از خنده

کم از روضه نداره 😫

@فندق_فسقلی   جان @mami_sadra    عاطفه جان @نیکاااا97    جان سلا ...

سلام عزیزم... عالی بودی خانم گل👌👌👌❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
نه گلم🥶🥶🥶ذهنیتت به فنا رفته😅😭😭😂😂😂😂😂🌵 تعوری

این سپیده که من میشناسم تا عملی ، مطلب را إدا نکنی!!، دقیق  دستش نمیاد...   از ما کفتن.. 😆😆😆