2777
2789
عنوان

برای دلوینت عزیزم @دلوینت

2937 بازدید | 41 پست

سلام عزیزم

امیدوارم بهتر شده باشی‌.

دیروز داشتم تاپیکت رو می‌خوندم با واکنش هایی رو به رو شدم که یاد یک داستان افتادم

میگن توی یه کشوری( دقیقا نمی‌دونم کجا) یه نفر توی مسابقات دوچرخه سواری اول میشه،جایزه اش چند میلیون دلار بوده،همین که قهرمان جایزه اش رو میگیره یه خانم با گریه و اشک میاد پیشش و میگه بچه ی من مریضه و واسه درمانش به پول نیازمندم،قهرمان هم تمام جایزه اش رو میده به اون خانم....

چند روز بعد از دوستاش جویای احوال اون خانم و بچه اش میشه،دوستانش میگن:

اون خانم اصلا بچه ای نداره و بهت کلک زده😔😔🌹

برو جایزه ات رو ازش پس بگیر😌

ولی قهرمان قصه ی ما میگه:

همین که بچه ای بیمار نیست واسه من کافیه!!!😍😍

میدونم توأم دلت دریاست

گفتی دوستات ترکت کردن یا با دروغ خوندن حرفا دلت رو شکستن،

قویی باش اونقدر که واسه همشون الگو باشی

میدونم خیلی زود خبر سلامتیت رو بهمون میدی

دوستت دارم قهرمان زندگی من💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️

@دلوینت

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً

@دلوینت  

انشاالله زودتر خوب شی عزیزم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی که اون حرفا رو زدن شخصیت خودشونوقلب سیاهشونو نشون دادن چیزی از ارزش دلوینت کم نشده میدونم ب ...

حتما همینطور هست🌹🌹🌹

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً

انشالله ک هرچه زودتر حالش خوب بشه ..ببین من الان باور کردم ک این دختر مریضه و برا سلامتیش دعا میکنم ...حتی اگه یه درصدم دروغ باشه چیزی از من ک کم نمیشه ..پس بهتره با حرفاتون دل کسی رو نشکنید ..امیدوارم ک این دختر و همه مریضا شفاپیدا کنن ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
انشالله ک هرچه زودتر حالش خوب بشه ..ببین من الان باور کردم ک این دختر مریضه و برا سلامتیش دعا میکنم ...

آفرین

دقیقا ❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙

@دلوینت عزیزم زود خوب شو من نمیشناسمت ولی خیلی خودتو تو دلم جا کردی دوست همیشه لبخند به لب 

منتظرم تاپیک بزنی بگی تموم شد خوب شدم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.