2777
2789

چطور دوباره به شوهرتون اعتماد کردین؟تونستین فراموش کنین خیانتش رو؟اصلا چی باعث شد ببخشیدش؟الان دوستش دارین؟دیگه خیانت نکرد؟

من دارم دیوانه میشم از صبح تا شب فکرم درگیر خیانتشه انقدر دروغ گفته در مورد این موضوع که دیگه نمیتونم به هیچ حرفیش اعتماد کنم،چیکار کنم؟هم هنوز دوستش دارم هم یه بچه دارم که بیشتر به خاطر اون دارم سعی میکنم ببخشمش ولی نمیشه

اگه ازش متنفرم بودم ازش جدا میشدم ولی نمیدونم چرا منه لعنتی هنوز دوستش دارم هنوزم فقط وقتی بغلم میکنه آروم میشم 

نبخش .فقط فراموش کن اگه نمیتونی حدا بشی.اعتمادم نکن .حواست و شش دونگ جنع خودت کن.پولدجنع کن واسه ایندت.خودت و قوی کن یواش یواش

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هنو عروسی نکردیم خیانتشو دیدم ی ذره بروش اوردم ماسمالی کرد منم مدرک درست حسابی و ثابتی نداشتم ک ثابتش کنم واس همین گفت اشتباس و اینا ولی میدونسم دروغ میگه خاستم جداشم ولی نتونسم بخشیدمش وقتی یاد خیانتاش میوفتم میخام خفش کنم ولی وقتی قربون صدقم میره و باهام میحرفه یادم میره خوب میشم😔🖤

ن فراموس نکردم 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

عزیزم شوهرت میدونه ک میدونی؟ 

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
نبخش .فقط فراموش کن اگه نمیتونی حدا بشی.اعتمادم نکن .حواست و شش دونگ جنع خودت کن.پولدجنع کن واسه این ...

خانوادم اگه بخوام جدا بشم حمایتم میکنن،ولی اجازه نمیدن بچه رو بعد از طلاق بگیرم میگن خودش باید بچه رو بزرگ کنه،این یه مشکله ،یکی دیگه این که من چرا نمیتونم بفهمم دوستش دارم یا ازش متنفرم؟وقتی نیست و به خیانتش فکر میکنم ازش متنفر میشم ولی وقتی میاد خونه و میبینمش دوستش دارم ونمیتونم ازش متنفر باشم خیلی حس بدیه

مهم نیس براام.....ن بخشیدم ن فراموش کردم...عقط دارم  زندگ میکنم ....تو خیانت چجور دیدی خودش شوهر من خودش گف با یه زن ففقط در حد پیام باهم بودن...

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

من کسی رو میشناسم ک دوسال خیانت شوهرش دید هر وقت میدیدمش از چهرش غم میبارید خیلی سختی کشید هر کاریم فکرشو کنی کرده بود تا دختره رو از زندگیش بیرون کنه تازه عروس بود و بچه هم نداشتن دوسال تموم اشک میریخت هر وقت میومد خونه دستمال کثیف و اشغالی خوش گذرونی شوهرش با خانم رو میدید

من خیلی سعی کردم ک بتونم کمکش کنم اما از همه ی ما فاصله گرفته بود

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
خانوادم اگه بخوام جدا بشم حمایتم میکنن،ولی اجازه نمیدن بچه رو بعد از طلاق بگیرم میگن خودش باید بچه ر ...

اره میفهمم . الان تو شوکی  . بهتر دوسش نداشته باش .بهش احتیاجم نداشته باش.فکر کن بابای بچته 

تو چجور فهمیدی

آره میدونه،خیلی داره سعی میکنه جبران کنه،ولی مگه دیگه من اون آدم سابق میشم؟خیلی حالم بده،انقدر بهش ا ...

هیچوقت اون ادم سابق نمیشی .زن ها بادخیانت شوهرشون میمیرن .من با پوست و جونم احساس کردم 

مهم نیس براام.....ن بخشیدم ن فراموش کردم...عقط دارم  زندگ میکنم ....تو خیانت چجور دیدی خودش شوه ...

همکارش بود،داستانش طولانیه،ولی خودم فهمیدم

اول 2تا تماس تصویری دیدم داشته تو واتساپ باهاش بعدشم بقیه چیزا رو فهمیدم ولی نمیدونم رابطه شون در چه حد بوده!دختره هم مجرده 9سال از خودش بزرگتر ولی خیلی بی قید و بنده و از عکساش مشخصه چجور آدمیه