2777
2789
عنوان

تجربه جراحی بینی با دکتر محمد تقی دینی(+عکس قبل و بعد)

| مشاهده متن کامل بحث + 12269 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان عکس قبل و بعد بود؟

مال سال 99 هست این تاپیک 

اول گفت 8 تومن بعد من عکس  رو که دیدم میخاستم بگم دکتره دیوس در حد همون 8 تومن فقط صاف کرده 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

همون منم تاریخارو دیدم نفهمیدم چیشدمال الانه یا نه

تعجب کردم مگه الان بینی با 8تومن عمل میکنن 

بعضی کاربرا کامنت میذارن بروز میشن تاپیکا قبل

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بینی من استخونی بود الان کاملا گوشتی شده نوک بینیم چندین برابر شده کلی هم سربالا الان مجبورم چندین ب ...

ای وای 

چند وقت گذشته؟بهتر نشده؟

من ۱۰ روز پیش عمل کردم باهاش

خیلی حالم بده 

قبلا پیام نارضایتی ندیده بودم 

ای وای چند وقت گذشته؟بهتر نشده؟من ۱۰ روز پیش عمل کردم باهاشخیلی حالم بده قبلا پیام نارضایتی ندیده بو ...

سلام به خیر و سلامتی باشه براتون

ممکنه بگید هزینه عمل پیش ایشون چقدر شد براتون ؟ 

میشه ازتون راهنمایی بگیرم ؟ چی شد ایشون رو انتخاب کردین؟ جای دیگه هم رفته بودین؟راضی هستین تا الان ا ...

دوستم پيشش عمل كرده بود خيلي خوب شده بود

رفتم مطبش يكي از مريضاي ١٠ سال پيشش رو ديدم خيلي طبيعي بود

الان ١٩ روز گذشته هنوز با اون چيزي كه تو ذهن من هست خيلي فاصله داره

ولي ميگه صبر كن 

الان خيلي ورم داره

عزیزم مبارکه منم وقت گرفتم برم.بیش تر از ۱۰سال میترسم نمیرم.این دکتر خوبه؟خدا کنه تیغه بده به دماغم

هنوز نميتونم نظري بدم 

خودمم منتظرم 

ولي تا الان بخوام بگم اصلا طبيعي نيست بيشتر عروسكيه