2777
2789
عنوان

سونو تشکیل قلب

149 بازدید | 10 پست

سلام صبحتون بخیر خانوما

صبح رفتم سونو قلب گفتن قلب فسقلیت تشکیل شدع برای همه اونایی ک چشم انتظار نی نین و نی نی تو راهی دارن ارزو سلامتی و رسیدن ب خواسته دلیشونو دارم🙂😍

ممنون از دوستانی ک پیگیر بودن و سوال داشتن😘😘

@fatemhee‍ 

@گیسو8155  

@fatemhee‍ 

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍
هزین هاش چقدر شد عزیزم منم باید برم میخوام بدم. سونو شکمی انجام داد دیگه فقط درسته.؟

با دفترچه بیمه من ۶۰ دادم چون دکترم خودش سونو داره تو مطبش ازادش بیرون نمدونم چقدرع سونو ام بلع شکمی بود ماه دیگم قرارع برم برا رشتش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااای عزیزززززم خییییلی خوووشحااال شدم منم هفته ی دیگه میرم دعا کن

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
@fatemhee        ‍ ‍  

واییی گلم خداروشکر خیلی خوشحال شدم چند هفته هستی؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
واااای عزیزززززم خییییلی خوووشحااال شدم منم هفته ی دیگه میرم دعا کن

ایشالا ک تشکل شده باشع نگران نباش من ماه دیگه میرم باز برا رشتش برامم ازمایش نوشت شنبه باید ناشتا برم 

ایشالا ک تشکل شده باشع نگران نباش من ماه دیگه میرم باز برا رشتش برامم ازمایش نوشت شنبه باید ناشتا بر ...

اسی جون من دیشب تو تاپیکت بودم   .امروز فکرم پیش تو بود..انشاله که مبارکه..به سلامتی بیاد بغلت  بچه پر روزی وخوبی باشه..تورو خدا واسه منم دعا کن خدا بهم یه پسر سالم وصالح بده..از حرف طایفه شوهرم خسته شدم..سابقه سقط هم دارم..دعا کن مهربون

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
اسی جون من دیشب تو تاپیکت بودم   .امروز فکرم پیش تو بود..انشاله که مبارکه..به سلامتی بیاد بغلت ...

قربونت عزیز جان ایشالا ب سلامتی ب مراد دلت برسی گلم نگران حرف اینو اون نباش گور باباشون با خدا باش بقیرو بیخی