2777
2789
عنوان

بجه هاااا میخوامششش بیاین کمکک🥺❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 114 پست
بگو عزیزم من چ کنم🥺

عاشق پسر همسایتونی؟

ی جور عشوه بریز بیاد سمتت

من پسر همسایمون عاشقم شد از طریق دوستم ک فامیلشون بود ی گروه زدیم بعدا بم گف من قصذ ازدواج‌دارم

زدم بلاکش‌کردم

الان زن داره😐😆

امیدی هست🌸چون خدایی هست❤    
😐😐تازه دیگه عاشق شدی  باید دلو بزنی به دریا تو مگه نمیخوای بفهمه دوسش داری؟ چرا زشته😐

اره من حاضرم هرکار کنم فقط اینک همسایه هردو خانوادخ دار ابروم نره جلوشون ابرو داریم

وای فقط حس میکنم اینستاش تنها راهه اخه کجا گیرش بیارم محل کارشن فرودگاهه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینکه طبیعیه این دوره زمونه هرکسی یه عشقی داره واسه خودش الان رابطه تون درچه حاله؟؟لااقل اگه سخت ...

نه این فرق میکرد 

فعلا وسط راهم نمیدونم چی میشه 

یه سال از رابطمون گذشته

امیدوارم اون خانم رو فراموش کنه 

خدا کنه اون چیزی بشه که خودم میخوام😞

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
خب کارش چیه؟ محل کارش کجاس؟؟ نمیدونم چرا دوست دارم کمکت کنم😂😂

ای حونمممم ایشالا خدا ب هرچی میتوای برسونت مهدبون اره کمک کن🥺🥺😭😭

محل کارش فرودگاهههه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
بگو چجوری استارترمیتونه علاقه شو ب پسرهمسایه شون بفهمونه😉اصن دختردرجایگاهی هس ک بتونه ابراز کنه؟

اره هست

ولی پسرا حتییی وقتی خودشونو با کلییی اصرار و عشق قبول میکنی بازم اخرش ادعاشون‌میشه و فاز برشون میداره

چ برسه خودت بری سمتشون

البته نمیشه برا همه ی نسخع پیچید شاید یکی جنبش بالا باشع

امیدی هست🌸چون خدایی هست❤    
نه این فرق میکرد  فعلا وسط راهم نمیدونم چی میشه  یه سال از رابطمون گذشته امیدوارم اون خ ...

ایشالا ب حق قرانن میشه من درکت میکنم چ حسیههههه خوبه ک خبر داره حداقل

نه این فرق میکرد  فعلا وسط راهم نمیدونم چی میشه  یه سال از رابطمون گذشته امیدوارم اون خ ...

حتماعزیزم

انشاالله هرچی ب صلاحته میشه❤

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
اره من حاضرم هرکار کنم فقط اینک همسایه هردو خانوادخ دار ابروم نره جلوشون ابرو داریم وای فقط حس میکن ...

😑بگو تغییر شغل بده

میتونی از طریق کسی پیجشو پیدا کنی

اسمشو بزن 

فامیلیشو😑

اسم مامان.بابا 

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
عاشق پسر همسایتونی؟ ی جور عشوه بریز بیاد سمتت من پسر همسایمون عاشقم شد از طریق دوستم ک فامیلشون بو ...

اره عزیزم همش سعی میکنم اتفاقی ببینمش بیرون میرم دم در فقط سلام علیک البته کلی سوتی میدم ی بار کیفم انداختم ی بار ماشین امشب کج کج گذاشتم هول کردم دیدمش سلام خوبین میگیم فقط البته بماند قلبم میره رو هزار میبینمشاااااا

امشبن از قصد اهنگی ک فوق العاده قشنگههههههههههه اک میخواین بهتون میگم مال اونخ و گذاشته بودم پیاده شدم درو نبستم تا صداش بره بشنوه

اره هست ولی پسرا حتییی وقتی خودشونو با کلییی اصرار و عشق قبول میکنی بازم اخرش ادعاشون‌میشه و فاز بر ...

درست میگی ولی من میگم همه شون شبیه همن،اگه قبول هم کنه دوروزدیگه اتفاقی بیوفته میگه من ک نیومدم سمتت خودت اومدی،میخواسی نیایی!!!

فرضیه هابدترن بیصاب

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
😑بگو تغییر شغل بده میتونی از طریق کسی پیجشو پیدا کنی اسمشو بزن  فامیلیشو😑 اسم مامان.بابا& ...

چرا تغیر شغل؟🥺فرودگاه ک خوبه

من باز اینستا تلاش میکنم خداکنه بشه خواهرشم زدم نبود  ی حسی میگ اینستا تنها راهه چون حضوری فقط سلام علیگه جفتمون خجالت هس بیننون فقط پیدا کنم چی بگم اخه؟