2777
2789
عنوان

بجه هاااا میخوامششش بیاین کمکک🥺❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 114 پست
من ۳ سال دوسش داشتم مثل شما همسایه  هر کاری کردم که غیر مستقیم بهش بفهمونم دوسش دارم ولی هیییی ...

وای عزیزم تو دقیقا منیی منم مدام پشت پنجدم تا بیاد ببینم مدام چکش میکنممم اینستاشم میخوام پیدا کنم نشددددد ک نشدددددد منم دقیقا خودتنمممممم ولی هیج نشونی ندارم فقط دل لعنتیم عاشقش شده ب خدا عاشق هرکی نمیشه سخت پسندم ولی شد

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور خواهر مگه چند ساله دوسش داری؟ نزار دیر شه😞 اگه من همون سال اول بهش میگفتم الان...😞😭

عزیزدلم من ی مشکلاتی پیش اومد پدرم سکته کرد و خیلی سختی کشیدم بردیمش تهران اورزانسی من ۳ ساله همسایشونم ولی حس خاصی نداشتم با اینک پسر ملاکا من داره تو فرودگاه کار میکنه چشم تو چشم شدیم  همون جا ی جوری شدم ولی نفهمیدم عشقه تا اینک مدتی گذشت و تو این سختی ها زندگیم شد ارامشم و مدام فکرم و همه جیم فک کنم دوماههه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
چرا؟ خب یه روز برو دنبالش یه جا گیرش بیار😂😂 اسمشو میدونی؟ من انقد اسمشو زدم تا اخرش پیدا کردم😐

اره فداتشم نیما هس اسمش❤🙈

بابا نمیاد معلوم نی چ پیجی زده😂😭😭

تلاش میکنم ولی پیدا کردم چی؟؟ بگم؟

چرا؟ خب یه روز برو دنبالش یه جا گیرش بیار😂😂 اسمشو میدونی؟ من انقد اسمشو زدم تا اخرش پیدا کردم😐

عزیزم همش میره بیرون منم اهل بیرون ب خدا فقط فقط ب خاطر این میرم ک اتقاقی اومدنه یا رفتنه ببینمش دم در دلم میخواد تعقیبش کنم😂❤❤ ولی زشتخ بفهمه ابروم میره

بیام؟! 

بیاااا اخجون😍🥺

قبلا عاشق شده بود😞 خیلی درد کشیدم...

خب اینکه طبیعیه این دوره زمونه هرکسی یه عشقی داره واسه خودش

الان رابطه تون درچه حاله؟؟لااقل اگه سختی کشیدید تهش اونی ک میخواستیدبوده یانه؟؟

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
عزیزم همش میره بیرون منم اهل بیرون ب خدا فقط فقط ب خاطر این میرم ک اتقاقی اومدنه یا رفتنه ببینمش دم ...

😐😐تازه دیگه عاشق شدی 

باید دلو بزنی به دریا

تو مگه نمیخوای بفهمه دوسش داری؟

چرا زشته😐

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
یچی بگین توبحث شرکت داده بشم😆

بگو عزیزم من چ کنم🥺

یچی بگین توبحث شرکت داده بشم😆

بگو چجوری استارترمیتونه علاقه شو ب پسرهمسایه شون بفهمونه😉اصن دختردرجایگاهی هس ک بتونه ابراز کنه؟

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
بیام؟! 

شما بیا اوکی شه من همه چی دارم میریزم ب پات😁