2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاسوال منم هست

ذهنم درگیرشه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
زایمان برای من شده ی کابوس ی هفته دیگه وقت سزارین دارم خیلی میترسم 

منم هفته بعده

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
زایمان برای من شده ی کابوس ی هفته دیگه وقت سزارین دارم خیلی میترسم 

اگه میتونی پمپ ضد درد بگیر 

عشق و صفا 😄

من داشتم. همش به پرستارا میگفتم بزارید بیام پایین برم قدم بزنم حوصله م سر رفته

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

همین که از بیمارستان اومدم خونه .

هر روز موهامو از بالا مبستم بدنمو با شامپو بچه میشستم و جای بخیه سزارین رو با سشوار خشک میکردم .تا ۱۰ روز.

عفونت هم نگرفتم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

عزیزم پانسمانت اگه ضداب باشه مشکلی نیست من بلافاصله ازبیمارستان که اومدم خونه اول یه دوش حسابی گرفتم بعد توجام درازکشیدم کل بدنم بوی بیمارستان گرفته بود

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️