2777
2789
عنوان

پک منافذ گامنو کسی استفاده کرده؟

5525 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من صورتم پرچاله چوله های جای جوش هستش و خیلی ازاین بابت خجالت میکشم مخصوصا جلوشوهرم  به نظرتون پک منافذگامنوجواب میده هزینه کنم یانه؟لطفانظراتتون روبگیید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدن پس چکارکنم😞

من خودمم دقیقا مشکل شما رو دارم سمت راست صورتم.شیراز یه دکتر هست که دیدم صورت مریضا رو با یه نوع لیزر صاف صاف کرده دوست دارم برم پیشش اما هم هزینش برا من بالا هست هم دیر نوبت میده

آره عزیزم مشکل منم هزینه اش هست

کاملا درکت میکنم.گودی جای جوش خیلی رو اعصابه آرایش رو هم خراب میکنه.ولی میتونی یه دوره با احتیاط مصرف کنی هر وقت حس کردی پوستت داره حساس میشه قطعش کن 

من خودمم دقیقا مشکل شما رو دارم سمت راست صورتم.شیراز یه دکتر هست که دیدم صورت مریضا رو با یه نوع لیز ...

سلام میشه اسم دکترشو بگید و بگید اسم لیزرشو و بکید چندجلسه باید بریم

سلام عزیزم من استفاده کردم تا حدودی منافذ صورتم بسته شد  ازیه خانمی خریدم اصله حالا عکسشو میزار ...

منافذ شما بزرگ بود من جای جوش ندارم اصلا ولی حالت پوست پرتقالی دارم جواب میده یعنی؟