2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشفاش بده عزیزم نیه گله بیلمزسن

ساغول

گوشی یوخدو بی شرف گده دی منیم قانونوم اودو کی گوشی اولمیا 

اوقد اشح دی 

گوشیم خراب اولدو دا المیر

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
گفتم دیگ ساناز

ارع دیدم

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

منی کیمی صبا زیاد وقت نمیکنم 

..وز ورزش زبان کار خونه بیرون  وقت نمیشه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خوش گلدین جانیم

یاشا سنی جانم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ساغول گوشی یوخدو بی شرف گده دی منیم قانونوم اودو کی گوشی اولمیا  اوقد اشح دی  گوشیم خرا ...

کیم شوهرون؟؟؟چن وقته خرابه گوشیت شوهرمنم میگه هربلایی سرگوشیت بیاد دیگ نمیخرم این اخریه اخه این ۴مین گوشیمه ازنامزدی تاحالا

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
کیم شوهرون؟؟؟چن وقته خرابه گوشیت شوهرمنم میگه هربلایی سرگوشیت بیاد دیگ نمیخرم این اخریه اخه این ۴مین ...

اره واس من درست وحسابی نبود از اولشم

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
کیم شوهرون؟؟؟چن وقته خرابه گوشیت شوهرمنم میگه هربلایی سرگوشیت بیاد دیگ نمیخرم این اخریه اخه این ۴مین ...

این گوشیواز نامزدی دارمش۵ سالع دیگه قدیمین  لدم روش نمیشه دستش بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بچه ها رقص کار خونه شوهرداری  😂😂😂

اره رقصو یادم رفتش😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره واس من درست وحسابی نبود از اولشم

انشاالله کی الار ناراحت اولما شوهرمنم خیلی لجبازه ۸ماهه نمیذاره رنگ بذارم امروز بزور راضیش کردم میگه قهوره ای تیره بذا😂😂😂😂

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم