2777
2789
عنوان

کیا نی نی شون ان تی ۳ بوده؟؟

81 بازدید | 10 پست

من کلا بارداری سختی داشتم از وقتی شنیدم ان تی ۳ و ریسکم تو آز غربالگری بالاس دنیا رو سرم خراب شد😭

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

نمیدونید وقتی حامله شدم اولش حسابی ناراحت شدم اخه هم بخاطر اوضاع اقتصادی هم کرونا دلم نمیخواست بجه دار بشم.... تا اینکه خدا نمیدونم با چه حکمتی اینو بمن داد و من با اینکه قرص اورژانسی هم خوردم باردار شدم.....

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز باورم نمیشد دارم مامان میشم توی ۷ هفته وقتی اولین بار صدای قلب کوچیکشو شنیدم دیگه به خودم اومدم و پذیرفتم که مامان شدم و باید تا پای جون مراقبش باشم..

تازه چند هفته بود ذوق میکردمو و کلی وسایل خریدم هر روز صحبت میکردم باهاشون تا اینکه رفتم سونوی ان تی و اونجا دنیا رو سرم خراب شد

ان تی ۳ 

ریسک یک به ۲۳۶

...

خدا میدونه کل مسیر برگشتووقتی برگه ی ازمایشو گرفتم  فقط زار زدم

گفتن باید حتما آمینوسنتز بشی و شدم

یک ماه هر روز عزاداری بود خونمون نه حرف میزدم نه کاری میکردم فقط میشستم یه گوشه خیره میشدم و اشک میرختم

تا اینکه جواب امینو اومد و گفتن پسرت سالمه

و باید اکوی قلب هم حتما بری و باز استرس من شروع شد

اکو هم رفتم شکر خدا گفتش همچیز نرمال و خوبه ...

خدارو هزاررمرتبه شکر کردمو اومدم وصو گرفتم و نماززشکر خوندم تا ۳ شبانه روز پشت سرهم

اینارو نوشتم واسه اونایی که مثل منن یروزی سرچ کردند بیا بخونن این تاپیکو 

چون خودم با تاپیک های مامانایی که مشکلشون مثل من بود و خداروشکر حل شده بود فقط اروم میشدم و به خودم دلداری میدادم

خدارو شکر که سالمه خدا برات حفظش کنه کی زایمان میکنی؟ 

ممنونم همچنین نی نی شمارو

۲۰ فرودین نوشتن اما میگن سز چند روز جلوتر میشه